Öyle deme ya, üzüldüm şimdi. Hadise için final düşünmüşlüğümüz aklıma geldi.Bunu yarışmanın başından beri düşünüyordum, bugüne nasip kısmet oldu.
Kesin sonuçlar gelsin uzun bir veda mesajı yazacağım.
Öyle deme ya, üzüldüm şimdi. Hadise için final düşünmüşlüğümüz aklıma geldi.Bunu yarışmanın başından beri düşünüyordum, bugüne nasip kısmet oldu.
Kesin sonuçlar gelsin uzun bir veda mesajı yazacağım.
Yalnız ben çeyrek final bile beklemezken bu bana zaten çok büyük bir başarı oldu ki.Öyle deme ya, üzüldüm şimdi. Hadise için final düşünmüşlüğümüz aklıma geldi.
Biraz gerilerde kaldı abi. Ben de paylaşılınca forumda değildim, etiketlerden gördüm girince. Bakıp alıntılayım seni.Fatihim puanlarını bulamıyorum yaaaaa
Serdar ile Pinhani elenecekti? maNga nereden çıktı?Planlarımı bozan hain kim maNga ile serdar elenecekti üst akıl bize göre
Burada abi. Bu hafta şarkılar çok iyiydi o yüzden puanlarken çok zorlandım.@Cervantes'in oyları:
6 Puan : Tarkan - Şımarık
5 Puan : Pinhani - Hele Bir Gel
4 Puan : Candan Erçetin - Yalan
3 Puan : Hadise - Düm Tek Tek
2 Puan : MaNga - Bir Kadın Çizeceksin
1 Puan : Serdar Ortaç - Dansöz
Üstte gerekçemi belirttim, zaten yarı finale çıksam final göremeyeceğim için açıkçask gram umrumda da değil.
Yüreğine sağlık Fatihim. Candan Sevgine Hayranım abim.Burada abi. Bu hafta şarkılar çok iyiydi o yüzden puanlarken çok zorlandım.@The_Erinch
Sonuna kadar katılıyorum konuda ben de dedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?