Keith Long
Favori Üye
Evet 25 Lira oldu param boşa gitmesin diye ve çocuklar kötü son seyretmesin diye seyrediyorum @ÇiğdemOrda şeyim yok sen izliyormusunkı
Evet 25 Lira oldu param boşa gitmesin diye ve çocuklar kötü son seyretmesin diye seyrediyorum @ÇiğdemOrda şeyim yok sen izliyormusunkı
Hadise 1 şaşırtmadı kıskanç
Ortalığı karıştırma.Hadise 1 şaşırtmadı kıskanç
Gelen vurdu, giden vurdu.@slhttnmtl darbeyi yemişsin.
Şimdi Çiğdem bitti Özgür'e sardı.
Tşkler @Gerekli24@Gerekli24'ün oyları:
Artık herkes bütün kozlarını ortaya sundu. Şarkıların hiçbiri kötü değil. Bu yüzden ister istemez zevkler etki ediyor bu turlarda.
6 puan Candan Erçetin - Yalan (Bu kadının sesi güzel zaten ama şarkı da güzel olunca benden tam puanı kaptı.)
5 puan Hadise - Düm Tek Tek (Hadise'nin final performansında sesi kısılmıştı ama normalde öyle değil. Ondan bu konuda puan kımadım. Şarkı tam Eurovision ve pop şarkısı.)
4 puan Tarkan - Şımarık (Tarkan'ın kendi tarzında klasikleşmiş şarkılarından biri. Yine her şeyden mutkaka az çok olan ve diğer şarkılara göre de bir hareketiyle sağlamış bir şarkı.)
3 ve 2 arasında çok kaldım. Tekrar tekrar dinleyince fikrim değişti.
3 puan Serdar Ortaç - Dansöz ( Serdar'ın bu şarkısı cidden olmuş. Ritim olarak da çok uyumlu olmuş.)
2 puan Pinhani - Hele Bi Gel (Kesinlikle kötü şarkı değil ama ne yazık ki benim zevkimden mi bilmiyorum diğerleri daha ağır bastı.)
1 puan maNga - Bir Kadın Çizeceksin (Bu şarkıya hiç ısınamadım. Kendi zevkimde ne yazık ki böyle rapli kısımları sevemiyorum. Patlama kısmında da enerjiyi alamadım. Eurovision şarkısı ve Cevapsız Sorular sanki bu tura daha uygundu.)
2 kişi gitmeyecek mi tercihlerim o ikisiŞimdi Çiğdem bitti Özgür'e sardı.
Eurovision tarihinin kazanan ilk rock şarkısı. Değeri paha biçilemez.
Sihirli annemin sezon finalini benim gibi yazdı Gamze Özer @xemrexxxHadise 1 şaşırtmadı kıskanç
Bakalım tutacak mı tahminin.2 kişi gitmeyecek mi tercihlerim o ikisi
KesinlikleEurovision tarihinin kazanan ilk rock şarkısı. Değeri paha biçilemez.
Özel Juri başka övgüye gerek yok zaten sunucu överek açıklıyor @eskiciAramızda olmayan "eski" (!) özel jürimiz @eskici'nin oyları
6) Serdar Ortaç - Dansöz
5) Pinhani - Hele Bi Gel
4) Hadise - Düm Tek Tek
3) Tarkan - Şımarık
2) Candan Erçetin - Yalan
1) maNga - Bir Kadın Çizeceksin
Rica
Gördün mü abi birimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?