Acun milleti dolandırmaya tüm hızıyla devam ediyor. Geçen sene Barış'a 19 tane oy atmıştım, bana ücretsiz verse keşke.Exxen paralı 25 lira oldu @Çiğdem
Acun milleti dolandırmaya tüm hızıyla devam ediyor. Geçen sene Barış'a 19 tane oy atmıştım, bana ücretsiz verse keşke.Exxen paralı 25 lira oldu @Çiğdem
Cidden o kadar, nerem büyük gösteriyor onu anlamadım.Şaka yapıyorsun... Hadi be.
Nesi garip be, ben alışığım.Çok garip oluyor böyle ya... Zaman ne çabuk geçiyor.
Herkes her yerden farklı şeyler söylemiş, işin aslını gelip bana sorsanıza.
Daha önce izlemişmiydin yenimi bakıyorsuncemre elini kesti ,izledim biraz
Maçları seyredecekmisin Exxende @Emre OzansoyAslında çok fazla kişi olmadığı için hızlansak mı biraz?
sen önce izlermiydin ?Biraz izlerdim .Daha önce izlemişmiydin yenimi bakıyorsun
Evet bir tane de 17-18 geldi.Ben seni benden 1 yaş küçük sanıyordum
Ne mevzusu gııı @DarkLegenD e mi dalıyoruzCevap yazacaktım aslında ama @xemrexxx mevzusu çıktı bu sefer, her şeye yetişemiyorum bazen.
Ben 2002'li olduğum için daha 2005 ve üstünü ilkokul zannediyorum.Nesi garip be, ben alışığım.
Kolay gelsin @Emre Ozansoy. O kadar yorgunum ki sen sonuçları açıklarken uykuya dalabilirim.
Yine oylarını geç göndermişsin, uğraştırdın beni. İlk 3 ve son 2'ye etki etmemiş neyse ki.
Geçen sefer de yanlış oylama yapmıştın. Peşinden koştuk.@Emre Ozansoy
Ben olmasam işiniz yok be@xemrexxx bizi yormaktan başka bir şey yapmıyor.
Dediğin gibi zehir gibisin, inşallah ilerde senin gibi oğlum olur.Cidden o kadar, nerem büyük gösteriyor onu anlamadım.
Nesi garip be, ben alışığım.
Herkes her yerden farklı şeyler söylemiş, işin aslını gelip bana sorsanıza.
Sen olmazsan daha rahatız da sensiz de olmuyor.Ben olmasam işiniz yok be
@Çiğdem le çok takılmış alamancıSunucumuz @kerem'in oyları ile çeyrek final haftasında gelen oyları açıklamaya başlıyoruz! Herkese bol şans.
Sadece bir tane şarkıyı beğenmemiştim ama onun da recabını dinledikten sonra fikrim değişti. Bu haftaki bütün şarkılar çok iyiydi. Geçen sezonlarda @Çiğdem çok kullanırdı. Mavi boncuk zamanı.
6p) Candan Erçetin - Yalan (Açık ara haftanın şarkısı...)
6p) Hadise - Düm Tek Tek
6p) maNga - Bir Kadın Çizeceksin
6p) Tarkan - Şımarık
6p) Serdar Ortaç - Dansöz
6p) Pinhani - Hele Bi Gel
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Yiğitt @Çiğdem @xdragxx @S.G.A.T. @Cervantes @Yakamoz-Asi
Serbestsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?