MusicSurvivor Allstar Panorama | 1. Bölüm

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
Yapımcılığını Cen Yapım'ın, sunuculuğunu ise adımutlulukk'un üstlendiği MusicSurvivor Allstar Panorama'dan herkese merhabalar. Öncelikle sunucumuz @yigit_00 bugün itibariyle programdan ayrıldığını açıkladı. Artık programımızda olmayacak. Yeni bir sunucu bulasıya kadar ben sunucu olacağım.

adımutlulukk: Öncelikle foruma ve programımıza tekrardan hoşgeldin. Foruma geri dönüş yapman herkesi sevindirdi açıkçası. İlk elenen sen oldun, ne hissettin önce? Oysa ilk sezon çeyrek final görmüştün.
hayret bi şey: Tekrar hoş bulduk. İlk elenmeyi beklemiyordum. İlk 20'ye girmeyi beklerken elendim. Ama forumda Hadise'yi seven kadar sevmeyende var. Hangi şarkıyla çıksam 1 puan verecek kişiler falan. Bu yüzden elenmem şok etkisi yaratmadı.

adımutlulukk: Ben Hadise'yi çok severim, hatta Hadise bendeyken final hedeflemiştim. Elenmesini istemezdim, şarkı çok güzeldi ve 24 vermiştim.
Sence kim elenmeliydi, haftanın en kötüsü kimdi?

hayret bi şey: O çok kötü falan diyemem, herkesin kendine göre bi iddiası var. Ama teoman elenir diye düşünmüştüm. Teoman kimde onu bile bilmiyorum. Kimse şahsi bir problem gibi düşünmesin.
Hadise ile final görmen imkansızdı. İlk sezona bakarsan beklenmedik şarkılarla eleme potasına girdim ve çok şarkısı olmasına rağmen popüler olmadığından düşük puanlar alıyordum.

adımutlulukk: Peki kalsan hangi şarkıyla gelirdin?
hayret bi şey: Türkiyenin en büyük düetlerinden olduğunu düşündüğüm, Serdar Ortaç ile düet olan Düşman şarkısıyla gelecektim.

adımutlulukk: Ama bu olamazdı, çünkü Serdar hala yarışmada.
4. Sezon olsa yarışır mıydın?

hayret bi şey: 4. Sezon olsa yarışmam, bundan sonra belki jüri olarak yarışmada yer alırım. En sevdiğim şarkıcılar kullanıldı, sevmediğim bir şarkıcı ile yarışmak istemem.

adımutlulukk: Final için kimi destekliyorsun?
hayret bi şey: Final için demeyelim orası bende kalsın ama yerlilerden Sıla, Şebnem Ferah, Sezen Aksu ve Gülşen, yabancılardan ise Katy Perry ve Rihanna başarılı bir sonuç çıkartsın isterim.
Kadın sanatçılar daha başarılı ve üretken olduğu için genel anlamda kadınları desteklerim. Benim sezonumda son 4'e kadın şarkıcılar kalmıştı, yine öyle olabilir belki.

adımutlulukk: Sertab Erener'in başarılı bir sonuç çıkartmasını istemezsin yani.
Sence niye yabancı şarkıcılar pek ilgi görmüyor?

hayret bi şey: Onu unutmuşum onuda ekle listeye.
Yabancı şarkıcıların ilgi görmemesi zevk meselesi aslında, ama ben bu kadar az ilgi göreceğini düşünmemiştim. Bir tek Rihanna derece yaptı sanırım bu kategoride.

adımutlulukk: MusicSurvivor Panorama'da sunuculuk ve ya yorumculuk teklifi gelse kabul eder miydin?

hayret bi şey: Sunuculuk pek olmaz ama yorum işi belki.

adımutlulukk: Sence MusicSurvivor'un 3 sezonunuda ele alırsak nasıl olduda seçilmedi dediğin bir şarkıcı var mı?

hayret bi şey: Şimdi ben belli bir süre forumda yoktum, takip edemedim yani. Ama sanırım Murat Dalkılıç ile yarışan olmadı. O olabilir ya da yarışmaya damga vurabilecek Bedia Akartürk.

adımutlulukk: MusicSurvivor hakkında düşüncelerin?
hayret bi şey: Çok sağlam bir yarışma. Bu fikri bulan arkadaşımız bizim Reyting Tahminleri Yarışmasın'da format değiştirmemize vesile oldu.

adımutlulukk: Şimdi 1 ile 25 arası bir sayı söyler misin?

hayret bi şey: 23

adımutlulukk: İnanmayacaksın ama, Sertab çıktı. En sevdiğin 11 şarkısını sıralar mısın? En sevdiğin 1'e gelecek şekilde.

hayret bi şey:

• Vur Yüreğim
    • Aşk
    • Bir Çaresi Bulunur
    • Bu Böyle
    • İyileşiyorum
    • Rengarenk
    • Açık Adres
    • Koparılan Çiçekler
    • Yanarım
    • Mecbursun
    • Kendime Yeni Bir Ben Lazım
adımutlulukk: Şimdi 300 ile 700 arası bir sayı söyle.

hayret bi şey: 301.

adımutlulukk: Söylediğin sayıya en yakın puanı sen aldın ama sen elendiğin için Atiye oluyor. Atiye'nin en sevmediğin 5 şarkısını sırala.

hayret bi şey:

Aslında Atiye'yi severim. Az sevdiğim diyelim .
|
@OzaN

• Abrakadabra
    • Muamma
    • Sor
    • Don't Think
    • Soygun Var (Seviyorum ama 5 tane istedin diye sona koydum
      )
adımutlulukk: Ve son olarak hem Hadise'den hemde, geçen hafta final puanı alan yarışmacılardan istediğin bir şarkıyı söyle. Bölüm sonuna ekliyeyim. (Final Puanı Alanlar Hande Yener, Sezen,Sıla,Yalın
)

hayret bi şey:
Hadise - Superman
Hande Yener - Acele Etme
Sezen Aksu - Kaçın Kurası
Yalın - Benimki

adımutlulukk: Teşekkürler, Programımıza katıldığın için teşekkürler, tekrar seni aramızda görürüz umarım.

hayret bi şey: Asıl ben teşekkür ederim. İnşallah

1. Bölüm Sonu

Aman elenmeyin, sakın elenmeyin, isteseniz bile elenmeyin. Ama elenirsenizde kapımız size açık. Salı günü görüşmek üzere!

Son düzenleme:
Kendi nick renginle yorumlar ayni bu yüzden karişik görünüyor. Düzeltsen iyi olur bence.

Güzel bi sohbet oolmuş. Keyifle okudum.

@adımutlulukk Sanırım çoğu kişiye etiket gelmemiş bende yeni gördüm bu konuyu.
Zaten çok az kişi yorum yapmış onlarda benim gibi şansa görmüştür.

@hayret bi şey Katy Perry'i desteklemen çok hoşuma gitti.
Umarım iyi bir derece elde ederim.