MusicSurvivor All Star I Büyük Final

Yoo seni kaç kere etiketledim.

Bu arada 2 mesaj üstte güzel klipler var onları izleyip oy ver.

Hee ayrıca puanın @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- 'den daha fazla. Bunuda bil isterim.
zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımda
bu puanda üst seviyede olmam beni bayağı etkiledi oy kullanabilirim son saniyeye doğru

zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımda
bu puanda üst seviyede olmam beni bayağı etkiledi oy kullanabilirim son saniyeye doğru
Yoo seni kaç kere etiketledim.

Bu arada 2 mesaj üstte güzel klipler var onları izleyip oy ver.

Hee ayrıca puanın @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- 'den daha fazla. Bunuda bil isterim.
ayy boşverin bu @sokak sanati nı yeternce oy almıştır o bende fial şarkımı çıkarayım ortayada bağımsız olarak yarışa katılıyorum @destere @Harunnn60 @xemrexxx bana kullanın çocuklar oylarınızı 1.olursam @GunesinOglu mecbur bana vericek kupayı şansımızı deneyelim oylar mustime @turkuazz @Buly @EFE UYSAL

@Bully

zamanında yetişseydim yarışmaya jüri olsaydım keşke ? ilk turda elenmiştin
) bu yumurta şarkıcıyla çok bile dayanmışsın yarışmada
)

Oh ne güzel valla.
Yarışmanın başından beri biz çalışalım kaymağını jüriler yesin.
birde şöyle düşün
sonunda adalet yerini buldu

@destere seni etiketleyeceğim ama Rihanna tercihini yapacağın için etiketlemedim
sen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime

nerden biliyon belki bu hafta gönlüm sılaya kayacaktı bir çuval inciri berbat ettin
))

sen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime

nerden biliyon belki bu hafta gönlüm sılaya kayacaktı bir çuval inciri berbat ettin
))
O çuvalda incir olmadığını düşünüyorum
neyse sıkıntı değil gönlün kaydıysa da kaymadıysa da canın sağ olsun senden değerli mi

))

Benim şarkı karşısında senin nezlinde hiç şansı yoktu adam haklı bence.