MusicSurvivor All Star I Büyük Final

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Ve MusicSurvivor All Star'ın büyük finaliyle beraberiz.Bakalım kim şampiyon olacak ?

Kurallar :

1)Yarışmanın finale kalan iki isim de 1.sezonda yarışmıştır.O isimler Sıla ve Rihanna'dır!
2)Yarışmacılar oy kullanamaz
3)Kimin kazanmasını istiyorsanız onun ismini bana yollamanız yeterlidir.
4)Oylama sonuçları Çarşamba 18.30'da açıklanacaktır!

Puanlama Sistemi :

Sunucu - 3 Puan
Eski Yarışmacılar - 4 Puan
Jüriler(Forum Halkı) - 5 Puan

İşte All Star şarkıları ;

Rihanna :

Sıla :

Final Puanları :

ZQq40G.png

Vay be daha o gün hep birlikte başlamıştık, ne ara geldik. :T

Bu sezon yine Rihanna sürpriz yaptı. Ben bu sezon kesinlikle gelemez diyordum ve finale kadar geldi. Helal olsun yeniden tebrikler @sokak sanati :X

Sıla'nın finale geleceğini kesin olarak görüyordum zaten, şaşırtıcı olmadı @denizz19 sana da tebrikler. :bhr:

Her iki tarafa da başarılar, oyumu yollarım birazdan. :)

bir yarışmanın daha sonuna geldik ayrıca ufak bir ayrıntı @GunesinOglu 4 sezonda sadece 2 sezonun finalini sunuyor 2 ve 3.sezonları sunmadı sunduğu 2 sezonun finalide 1.ezon sıla rihanna all star yine sıla rihanna bu ayrıntıyada dikkat çekeyim :A:A:A

şimdi kullanıyorum oyumu her ikinizede başarılar 1.sezona oranla daha başa baş mücadele olucak bu sefer final puanlarından dolayı oyüzden daha çok çekişmeli olucaktır hak eden kazansın @denizz19 @sokak sanati :bhr::bhr::bhr:

Vay be daha o gün hep birlikte başlamıştık, ne ara geldik. :T

Bu sezon yine Rihanna sürpriz yaptı. Ben bu sezon kesinlikle gelemez diyordum ve finale kadar geldi. Helal olsun yeniden tebrikler @sokak sanati :X

Sıla'nın finale geleceğini kesin olarak görüyordum zaten, şaşırtıcı olmadı @denizz19 sana da tebrikler. :bhr:

Her iki tarafa da başarılar, oyumu yollarım birazdan. :)

Bende zor olacağını tahmin ediyordum ama sonunda geldim.:D Çok sevindim.

Hak eden kazansın diyoruz efendim iyi kötü sezonu tamamladık ve zaten hedefim haline gelen finale de çıkmış bulundum. Bundan sonrası yine sizlerin oylarına bağlı bu haftaki şarkımız ACISA DA ÖLDÜRMEZ olacak umarım oyunuzu SILA yönünde kullanırsınız :)

@Bully @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @vadikızı @EFE UYSAL @tolgab @Castei @Tolstoyevski @eskici @OzaN @Maskeli Fedai @Harunnn60 @-potterhead- @Felon @xdragxx @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @mrt-06 @EnveR @Çiğdem- @yigit_00 @adımutlulukk @Aserat @batuhankaralar @ABAY_06 @Billy Kane @eros @S.G.A.T. @*YıldırıM* @Jonsnow @Danger UA!

Kazanırsan da büyük bir başarı elde etmiş olacaksın. :D

Kazanmam ilk sezona göre daha zor değil bence. Sıla en iyi şarkısı ile gelmedi bu sefer ven en iyi şarkım ile geldim. Arada final puanı farkıda az.
Yarış bu sefer banada gülüyor. İlk sezon kesin kaybeden kişiydim.:D

Bende Rihanna'nın bu şarkısını çok severim, Acısada Öldürmez de bir o kadar iyi. Bilemedim şimdi zor olacak :(