Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
china_shangai nin oyları ekleme gibi görünmüş,göremeyenler için :5-Rihanna0-Sıla[USER=85887]@destere[/USER] nin puanları :her iki şarkıcıda harika, her ikiside muhteşem, şarkılarıda kendileride güzel..... ama tabiki herkesin gönlünde yatan bir ceylan vardır bu açıdan baktığımızda rihanna bacak farkıyla sollayıp geçmiş sılayı? yani oyum ve gönlüm vede kalbim rihoştan yana her iki yarışmacıyıda buraya kadar geldikleri için kutluyor rihannayı ayrıca öpüyorum ) kazananıda şimdiden kutluyorum....5-Rihanna0-SılaAaa yine ekleme gibi göründü [USER=85887]@destere[/USER] nin oyları :5-Rihanna0-Sılaher iki şarkıcıda harika, her ikiside muhteşem, şarkılarıda kendileride güzel..... ama tabiki herkesin gönlünde yatan bir ceylan vardır bu açıdan baktığımızda rihanna bacak farkıyla sollayıp geçmiş sılayı? yani oyum ve gönlüm vede kalbim rihoştan yana her iki yarışmacıyıda buraya kadar geldikleri için kutluyor rihannayı ayrıca öpüyorum ) kazananıda şimdiden kutluyorum....
china_shangai nin oyları ekleme gibi görünmüş,göremeyenler için :
5-Rihanna
0-Sıla
[USER=85887]@destere[/USER] nin puanları :
her iki şarkıcıda harika, her ikiside muhteşem, şarkılarıda kendileride güzel..... ama tabiki herkesin gönlünde yatan bir ceylan vardır bu açıdan baktığımızda rihanna bacak farkıyla sollayıp geçmiş sılayı? yani oyum ve gönlüm vede kalbim rihoştan yana her iki yarışmacıyıda buraya kadar geldikleri için kutluyor rihannayı ayrıca öpüyorum ) kazananıda şimdiden kutluyorum....
Aaa yine ekleme gibi göründü
[USER=85887]@destere[/USER] nin oyları :