yok valla misal @Harunnn60 @Aserat @cookies e kin kusmam ayrıca kin kusma da yok ortadaAsıl sen elemlisin herkese bir şekil yapma kin kusma falan.
yok valla misal @Harunnn60 @Aserat @cookies e kin kusmam ayrıca kin kusma da yok ortadaAsıl sen elemlisin herkese bir şekil yapma kin kusma falan.
hepsi geyik onların3 kişi mi sayabiliryorsun.En büyük elem sende. Deniz Çiğdem Ben Cengiz Bully Destere Özgür Efe HarzeM Billy Kane Dream hatta primavera.. diye uzayan kadro anca yetiyoruz.
Bana elemli deme zirvedeyken.
hepsi geyik onlarındreamle yakamoz hariç onlar da kaynaksız-abartı haberleri yüzünden
geyik ciddi olmayan bişi elem ciddi bişi ikisi aynı anda olmuyor totoşAaa geyik mi.😱 Geyik yaparken pis pis elem kusuyorsun işte. Zirve senin kabul et
geyik ciddi olmayan bişi elem ciddi bişi ikisi aynı anda olmuyor totoş
savunduklarına elemlenmiyorum çünkü savunduklarının dayanağı yokTamam bize geyik madem takas, Dream, rahmetli, HarzeM ve efe nin savunduklarina elemleniyorsun.Yani yine geyiğin eleminden üstün çıktı.
savunduklarına elemlenmiyorum çünkü savunduklarının dayanağı yoktıpkı seninkiler gibidenileni yalanmlamak elem değil
neyle yalanladın meryemin en yüksek ücret alması-sosyal medyadaki durumu-yurtdışı satışı hepsi ortada yalanlamak kanıtla olur lafla değilBizimki niye elem oluyor o zamanKaç kere yalanladim senin bilgilerini
neyle yalanladın meryemin en yüksek ücret alması-sosyal medyadaki durumu-yurtdışı satışı hepsi ortada yalanlamak kanıtla olur lafla değilbak ben kanıtladım kpa nın iş yapmadığı rekor dediler yurtdışında daha 41 ülkeye sattık dedi ay yapım senin kanıtların nerede
ne güney amerikasıDaha yeni güney Amerika mevsuzu oldu
ne güney amerikası
ay hangi dünyadan yazıyonUff tamam sen git hayal alameine.geç dersim başlıcak. Bizim çılgın bakire kızarsa seni parçalar.
14 gündür kayıp derken?@sokak sanati
Kafa tatili yapıyordur.Haber alınamıyormuş. 9 gündür internete girmemiş. 14 gündür magazin görüntülememiş.
Kafa tatili yapıyordur.
aman ne olay 9 gün ben internete girmesem okadar merak etmessiniz beeeHaber alınamıyormuş. 9 gündür internete girmemiş. 14 gündür magazin görüntülememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?