MusicSurvivor All Star | 8.Hafta

Şebnem ferah kamikaze yapmış, forumda ki pop sevdalılarına selam olsun affetmezler bu hafta gibi.

İki yabancı hakkında bişeyler yazayım, Katy'nin aktif olarak dinlediğim şarkılardan biri yani bu haftanın rahat lideri oldu. Rihanna'nın şarkısını normalde beğenmem gerekirdi o sevmediğim türe felan bağlamıştı ama beğendim şarkıyı rahat bir ikincilik oradan geldi.

Genelde mi ilk 2 diyorsun.

@Çiğdem- senin de başını yaktı Kuzu Kuzu diye diye eledi seni bu kız cidden çok tehlikeli dikkat etmek lazım.
@Maskeli Fedai nin aklında kuzu kuzu finallerde hiç yoktu ayoll olurmu öyle şey dedim yarı finallik şarkı bu dedim çocuk finallerde hiç kullanmıcaktı

çeyrekte adını kalbime yaz yarıda acımayacak varı aklında galiba ben kuzu kuzu finallerde olmalı yarı final olmalı hatta dedim sonra kuzu kuzu yu yarı olmasada çeyrekte kullandı ama elendi nedense

Nasıl da pişkin pişkin anlatıyor bir de cadıya bakın hele 😱 Tarkan'ın başını yemiş resmen kıskanç Mustici
@Maskeli Fedai

İyi güzel hoş da rap.

Rap kısmının daha az olacağını ummuştum, ama Rihanna'nın hook'tan başka kısmı yokmuş. Verselerin içeriği, anlattığı iyi olsa da sonuçta rap.

Rihanna hoşuma gitti, sözleri de hoş.
Güzel puanlar alabilrdi,
Ama rap

Koskoca Katy Perry'nin bile bizim Türkler gibi cistak cistak şarkısı var ha? Çok hayal kırıklığına uğradım.

O kadar da kötü değil, ama yine de kötü. Sözlerinin bir numarası yok, müzik zaten en sevmediğim tarzda..
Maalesef geçen hafta 16 verdiğim Katy'ye bu hafta çok düşük vereceğm.. :|