Daha yeni gördüm 6 puan vermişsin.ssSen niye teşekkür etmiyon bana
Teşekkürler yine de.
Daha yeni gördüm 6 puan vermişsin.ssSen niye teşekkür etmiyon bana
Dişlerimden ne istiyorsun. :SBak valla kırcam de verdirtirim
Teşekkürler Deniz'im.@denizz19 un puanları :
Seksendört 14
Yıldız Tilbe 13
Yalın 12
Ahmet Kaya 11
Sezen Aksu 10
Şebnem Ferah 9
Mustafa Ceceli 8
Demet Akalın 7
Tarkan 6
Sertab Erener 5
Göksel 4
Katy Perry 3
Rihanna 2
Barış Manço 1
Amerika'ya yerleşti hiç bir şey yapamadı kaset bile çıkarmadı . Sertabin ingilizce şarkısı nerde rihanna ve kattynin şarkıları nerde kulak var be birisi dünyayı sallıyor diğerinin amerikada yüzüne bakilmadi. Gerisin Geri döndü. Şimdi Sertap başarılı mi rihanna karşında
Doğru haklı.Amerika'ya yerleşti hiç bir şey yapamadı kaset bile çıkarmadı . Sertabin ingilizce şarkısı nerde rihanna ve kattynin şarkıları nerde kulak var be birisi dünyayı sallıyor diğerinin amerikada yüzüne bakilmadi. Gerisin Geri döndü. Şimdi Sertap başarılı mi rihanna karşında
@Reytinger sonunda moduna döndü.@Reytinger in puanları :
15 Puan : Sertab Erener - Everyway That I Can
14 Puan : Ahmet Kaya - Kum Gibi
13 Puan : Mustafa Ceceli - Şeker
12 Puan : Sıla - Reverans
11 Puan : Rihanna - The Monster
10 Puan : Tarkan - Firuze
9 Puan : Yalın - Bir Bakmışın
8 Puan : Katy Perry - Part Of Me
7 Puan : Seksendört - Faili Meçhul
6 Puan : Göksel - Baksana Talihe
5 Puan : Sezen Aksu - Seni Kimler Aldı
4 Puan : Barış Manço - Domates Biber Patlıcan
3 Puan : Demet Akalın - Koltuk
2 Puan : Yıldız Tilbe - Ama Evlisin
1 Puan : Şebnem Ferah - İstiklal Caddesi Kadar
Doğru haklı.Amerika'ya yerleşti hiç bir şey yapamadı kaset bile çıkarmadı . Sertabin ingilizce şarkısı nerde rihanna ve kattynin şarkıları nerde kulak var be birisi dünyayı sallıyor diğerinin amerikada yüzüne bakilmadi. Gerisin Geri döndü. Şimdi Sertap başarılı mi rihanna karşında
Sen ortalama verirsin amma teşekkürü Bully eder.@Harunnn60 sana 13 vermişim sen de mi beğenmedin .s
Amerika'ya yerleşti hiç bir şey yapamadı kaset bile çıkarmadı . Sertabin ingilizce şarkısı nerde rihanna ve kattynin şarkıları nerde kulak var be birisi dünyayı sallıyor diğerinin amerikada yüzüne bakilmadi. Gerisin Geri döndü. Şimdi Sertap başarılı mi rihanna karşında
Yahuu alt yapıya bak iki kez rihanna kısmını dinle kulağında kalır. Sertabi yıllardır dinliyorsun benim kulağımda anca kalıyor. Ses olayına girmem. Amerikada Türkiye'deki gibi yıldız olmak kolay değil dünyanın en iyiler onlar. Türkiye'de 2 kasetin tutmasın bitersin ama amerikada yerin dibine gir yıldızın SonmeZ çünki katen vardırRihanna yla Sertab ı karşılaştırma ama bu şarkısı asla kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?