Yine kalitesiz oylar .ss@DarkLeqenD in oyları :
15-Rihanna
14-Mustafa Ceceli
13-Sertab Erener
12-Katy Perry
11-Demet Akalın
10-Tarkan
9-Göksel
8-Seksendört
7-Barış Manço
6-Yıldız Tibe
5-Yalın
4-Ahmet Kaya
3-Şebnem Ferah
2-Sezen Aksu
1-Sıla
Yine kalitesiz oylar .ss@DarkLeqenD in oyları :
15-Rihanna
14-Mustafa Ceceli
13-Sertab Erener
12-Katy Perry
11-Demet Akalın
10-Tarkan
9-Göksel
8-Seksendört
7-Barış Manço
6-Yıldız Tibe
5-Yalın
4-Ahmet Kaya
3-Şebnem Ferah
2-Sezen Aksu
1-Sıla
Ayrımcılık yapıyorsun Dirlişçi olduğum için 1 Emreye Myci olduğu için 2 veriyorsun pis KÖsemciSende benim puanı mo bekle hain.
iltifat edebilirsin mesela
Ayrımcılık yapıyorsun Dirlişçi olduğum için 1 Emreye Myci olduğu için 2 veriyorsun pis KÖsemci
Yok tam tersi derken benim bir verdiğime 15 benim 15 verdiğime bir verince Ondan Dedim. Sertap gibi ne idiuugu belirsiz bir yarışmada gurbetçi onlarla birinci olmuş şarkıya yüksek verip dünyayi sallayan yikdizilera düşük vermek komedi ve yargı buluyorum. Sertap Amerika'ya gitti boyunun ölçüsünü aldı şarkısıni dünyada kimse bilmez ona 15 vermek ne demek ya.Riri'ye 4 mü verdin yani.😡
Senin puanını beğenmedim.Oha bana teşekkür etmedi rsmen .s .s
Bu şarkıma 1 puanı yakıştırdıysan iltifata gerek yok bence.iltifat edebilirsin mesela
Senin puanını beğenmedim.
Yok tam tersi derken benim bir verdiğime 15 benim 15 verdiğime bir verince Ondan Dedim. Sertap gibi ne idiuugu belirsiz bir yarışmada gurbetçi onlarla birinci olmuş şarkıya yüksek verip dünyayi sallayan yikdizilera düşük vermek komedi ve yargı buluyorum. Sertap Amerika'ya gitti boyunun ölçüsünü aldı şarkısıni dünyada kimse bilmez ona 15 vermek ne demek ya.
kb ama sözleri bana anlamsız geliyorBu şarkıma 1 puanı yakıştırdıysan iltifata gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?