MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,465
Puanı
860
Ve yapımcısı Cen Yapım olan MusicSurvivor All Star'ın 7. haftası ile yine beraberiz.Geçen hafta iddialı olan Hande Yener elendi ! Bakalım bu hafta kim elenecek ? YENİ KURALLARI UYGULARIM!

Hatırlatma :

1)1.sezondan 6 , 2. sezondan 8 , 3.sezondan ise 2 kişi şu an yarışmada!
2)Bu hafta da 1 kişi elenecektir!
3)Yarışma 20.haftada bitecek!
4)Oyunu zamanında göndermeyen yarışmacının puanına -20 eklenecektir!
5)Elenenince final puanı devretme gibi bir şey yoktur!
6)Şarkısını zamanında göndermeyen yarışmacının puanına -10 eklenecektir!
7)Şimdiye kadar final turuna kalmış 6 yarışmacı elendi!

Sunucular :

Bu haftanın sunucuları Burak Özçivit , Ayça Erturan ve Taylor Swift oluyor!

Arena :

Bu hafta MS tarihinin en iyi arenasını kullanacağız.

Sıralama :

Final için alınan puanlar :

Bu hafta Hande Yener'in elenmesi ve Sertab ın final puanı almasıyla her şey değişti.

OYLAMA :

Yarışmacılar :

Bu hafta Hande ve diğer kişinin elenmesiyle yarışmacı sayımız 15 e düştü!

Jüriler :

Not : Bu hafta 1 kişi elenecektir!

Not : Recap süresi 60-90 saniyedir!

Not : Son şarkı yollama tarihi 13.10.2015 saat 20.00'dir!

Not : Son oy yollama tarihi 15.10.2015 saat 18.00'dir!

Tarkan - @Maskeli Fedai
Yalın - @Bully
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Sezen Aksu - @mrt-06
Barış Manço - @-potterhead-
Mustafa Sandal - @Çiğdem-

Katy Perry - @Harunnn60
Rihanna - @sokak sanati
Ahmet Kaya - @Yiğitt
Yıldız Tilbe - @xemrexxx
Sertab Erener - @adımutlulukk
Demet Akalın - @tolgab
Göksel - @Ahmad
Seksendört - @ozgur2113
Sıla - @denizz19
Şebnem Ferah - @batuhankaralar

01-GÖKSEL-OLMAZ OLSUN
02-SILA-İMKANSIZ
03-KATY PERRY-UNCONDITIONALLY
04-BARIŞ MANÇO-GESİ BAĞLARI
05-DEMET AKALIN-OLACAK OLACAK
06-MUSTAFA SANDAL-AŞKA İNANCIM KALMADI
07-ŞEBNEM FERAH-MAYIN TARLASI
08-SEKSENDÖRT-ŞİMDİ HAYAT
09-SERTAB ERENER-HERE I AM
10-YALIN-CUMHURIYET
11-RIHANNA-ONLY GIRL
12-SEZEN AKSU-HADİ BAKALIM
13-TARKAN-HÜP
14-MUSTAFA CECELİ-YAĞMUR AĞLIYOR
15-AHMET KAYA-HEP SONRADAN
16-YILDIZ TİLBE-YAR YANINA GELECEĞİM

@Felon @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @batuhankaralar

Son düzenleme:
@GunesinOglu herkes sana özel oyan göndersin anket olmasın 🙂🙂🙂

yarışmacılar juriler özel oydan göndersin ayrıca konuyada iki şarkımızı ekle şarkıya göre seçim yapıcağımı bilmiyordum diyenler oldu oylarda özelden gelsin sana 🙂🙂🙂

Ya Allah aşkına anket oylaması yaparken açık olmasın anket oy kullanan kişi değiştirme hakkı tekrardan olmasın yoksa işin içinden çıkamayız..zaten yanlışlık ihtimali olmasın diye mesajda söyleniyor o yüzden anket yapılırken değiştirme butonu kapalı olsun

Şarkımı yolladım. Ama bu kez konuda paylaşmayacağım.

All Star Genel Yorumları;

Sıla Yalın Sezen harika yönetiliyor ben üçünüzü final haftalarında görüyorum artık. @Bully @denizz19 @mrt-06

Tarkan, Rihanna Göksel de o şekilde. Sizinde içinizden biri çeyrek finali görebilir hatta. @Maskeli Fedai @sokak sanati @Ahmad

Katy Perry bence çok güzel yönetiyorsun elinde çok iyi şarkılar kaldı ama forumdaki yabancı sıkıntısı var biliyorsun.
@Harunnn60 ama sende 10-13 haftalarını zorlarsın.

Yıldız, Şebnem ikiside sevdiğim şarkıcılar ama forum sevmiyor maalesef bende Yıldız'a geçen hafta düşük vermiştim.
@xemrexxx @batuhankaralar

Mustafa Sandal, Ceceli sizin ilk sezon performanslarınızı görünce bu sonuçlar çok kötü bence, ama elinizde iyi şarkılarınız kaldı. @EFE UYSAL @Çiğdem-

Barış Manço, Ahmet Kaya ikinizin bu sezon çok sevildiğinizi düşünsemde diğer şarkılara göre harcanabilirsiniz diye düşünüyorum. @-potterhead- @EFE UYSAL

3. sezon yarışmacılarının sonuçlarını görünce 84'ün elenmesinden korkuyorum, umarım yanıltırsın. @ozgur2113

Demet Akalın, bak Hande bu hafta elendi, sende elenebilirsin eski şarkıları daha çok seviliyor Demet'in onları kullan
@tolgab

Benim için hiç heyecanlı bir özelliği yok
Haftaya düello damgasını vuracağı için şarkımın arada kaynamasını istemiyorum bu yüzden paylaşmak istemedim önümüzdeki haftadan itibaren yeniden konuda paylaşmayı umuyorum.

Haftaya düello damgasını vuracağı için şarkımın arada kaynamasını istemiyorum bu yüzden paylaşmak istemedim önümüzdeki haftadan itibaren yeniden konuda paylaşmayı umuyorum.
Trip atma bana

Trip atma bana

Şimdi şarkı paylaşılmıyor mu ben anlamadım neden paylaşmıyoruz.