MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,467
Puanı
860
Ve yapımcısı Cen Yapım olan MusicSurvivor All Star'ın 7. haftası ile yine beraberiz.Geçen hafta iddialı olan Hande Yener elendi ! Bakalım bu hafta kim elenecek ? YENİ KURALLARI UYGULARIM!

Hatırlatma :

1)1.sezondan 6 , 2. sezondan 8 , 3.sezondan ise 2 kişi şu an yarışmada!
2)Bu hafta da 1 kişi elenecektir!
3)Yarışma 20.haftada bitecek!
4)Oyunu zamanında göndermeyen yarışmacının puanına -20 eklenecektir!
5)Elenenince final puanı devretme gibi bir şey yoktur!
6)Şarkısını zamanında göndermeyen yarışmacının puanına -10 eklenecektir!
7)Şimdiye kadar final turuna kalmış 6 yarışmacı elendi!

Sunucular :

Bu haftanın sunucuları Burak Özçivit , Ayça Erturan ve Taylor Swift oluyor!

1082244_620x410.jpg

Ayça%20Erturan.jpg

taylor-swift.jpg

Arena :

Bu hafta MS tarihinin en iyi arenasını kullanacağız.

vmas4-0.jpg

Sıralama :

qRYdoZ.png

Final için alınan puanlar :

Bu hafta Hande Yener'in elenmesi ve Sertab ın final puanı almasıyla her şey değişti.

gy5rm0.png

OYLAMA :

Yarışmacılar :

Bu hafta Hande ve diğer kişinin elenmesiyle yarışmacı sayımız 15 e düştü!

LE42a0.png

Jüriler :

XJDjMj.png

Not : Bu hafta 1 kişi elenecektir!

Not : Recap süresi 60-90 saniyedir!

Not : Son şarkı yollama tarihi 13.10.2015 saat 20.00'dir!

Not : Son oy yollama tarihi 15.10.2015 saat 18.00'dir!

Tarkan - @Maskeli Fedai
Yalın - @Bully
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Sezen Aksu - @mrt-06
Barış Manço - @-potterhead-
Mustafa Sandal - @Çiğdem-

Katy Perry - @Harunnn60
Rihanna - @sokak sanati
Ahmet Kaya - @Yiğitt
Yıldız Tilbe - @xemrexxx
Sertab Erener - @adımutlulukk
Demet Akalın - @tolgab
Göksel - @Ahmad
Seksendört - @ozgur2113
Sıla - @denizz19
Şebnem Ferah - @batuhankaralar

01-GÖKSEL-OLMAZ OLSUN
02-SILA-İMKANSIZ
03-KATY PERRY-UNCONDITIONALLY
04-BARIŞ MANÇO-GESİ BAĞLARI
05-DEMET AKALIN-OLACAK OLACAK
06-MUSTAFA SANDAL-AŞKA İNANCIM KALMADI
07-ŞEBNEM FERAH-MAYIN TARLASI
08-SEKSENDÖRT-ŞİMDİ HAYAT
09-SERTAB ERENER-HERE I AM
10-YALIN-CUMHURIYET
11-RIHANNA-ONLY GIRL
12-SEZEN AKSU-HADİ BAKALIM
13-TARKAN-HÜP
14-MUSTAFA CECELİ-YAĞMUR AĞLIYOR
15-AHMET KAYA-HEP SONRADAN
16-YILDIZ TİLBE-YAR YANINA GELECEĞİM

@Felon @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @batuhankaralar

Son düzenleme:
@GunesinOglu herkes sana özel oyan göndersin anket olmasın 🙂🙂🙂

yarışmacılar juriler özel oydan göndersin ayrıca konuyada iki şarkımızı ekle şarkıya göre seçim yapıcağımı bilmiyordum diyenler oldu oylarda özelden gelsin sana 🙂🙂🙂

Ya Allah aşkına anket oylaması yaparken açık olmasın anket oy kullanan kişi değiştirme hakkı tekrardan olmasın yoksa işin içinden çıkamayız..zaten yanlışlık ihtimali olmasın diye mesajda söyleniyor o yüzden anket yapılırken değiştirme butonu kapalı olsun

Şarkımı yolladım. Ama bu kez konuda paylaşmayacağım. :A

All Star Genel Yorumları;

Sıla Yalın Sezen harika yönetiliyor ben üçünüzü final haftalarında görüyorum artık. @Bully @denizz19 @mrt-06

Tarkan, Rihanna Göksel de o şekilde. Sizinde içinizden biri çeyrek finali görebilir hatta. @Maskeli Fedai @sokak sanati @Ahmad

Katy Perry bence çok güzel yönetiyorsun elinde çok iyi şarkılar kaldı ama forumdaki yabancı sıkıntısı var biliyorsun. :( @Harunnn60 ama sende 10-13 haftalarını zorlarsın.

Yıldız, Şebnem ikiside sevdiğim şarkıcılar ama forum sevmiyor maalesef bende Yıldız'a geçen hafta düşük vermiştim. :( @xemrexxx @batuhankaralar

Mustafa Sandal, Ceceli sizin ilk sezon performanslarınızı görünce bu sonuçlar çok kötü bence, ama elinizde iyi şarkılarınız kaldı. @EFE UYSAL @Çiğdem-

Barış Manço, Ahmet Kaya ikinizin bu sezon çok sevildiğinizi düşünsemde diğer şarkılara göre harcanabilirsiniz diye düşünüyorum. @-potterhead- @EFE UYSAL

3. sezon yarışmacılarının sonuçlarını görünce 84'ün elenmesinden korkuyorum, umarım yanıltırsın. @ozgur2113

Demet Akalın, bak Hande bu hafta elendi, sende elenebilirsin eski şarkıları daha çok seviliyor Demet'in onları kullan :( @tolgab

:) Haftaya düello damgasını vuracağı için şarkımın arada kaynamasını istemiyorum bu yüzden paylaşmak istemedim önümüzdeki haftadan itibaren yeniden konuda paylaşmayı umuyorum. :)
Trip atma bana :D

:) Haftaya düello damgasını vuracağı için şarkımın arada kaynamasını istemiyorum bu yüzden paylaşmak istemedim önümüzdeki haftadan itibaren yeniden konuda paylaşmayı umuyorum. :)
Trip atma bana :D

Şimdi şarkı paylaşılmıyor mu ben anlamadım neden paylaşmıyoruz. :D