- Reaksiyon puanı
- 59,735
- Puanı
- 1,060
Çayı boşver tam puana anlaşalım.Canım benim çay yapayım mı sana yorulmuşsundur bütün gün bir çay iç
Çayı boşver tam puana anlaşalım.Canım benim çay yapayım mı sana yorulmuşsundur bütün gün bir çay iç
Şarkına güvenmiyor musunÇayı boşver tam puana anlaşalım.
Cozuttu yine kottirik.Güneş hard seviyor
Ayy yalancı bi kahkaha atmadığın kaldı o da teller var diye
KısmetCozuttu yine kottirik.
Teller çıkıyor 10 gün sonra bir dahaki buluşmamızda rahat rahat gülerim artık kim bilir ne zaman buluşuruz gerçi daha
Güveniyorum tabii Cengo'nun şarkımı çok sevdiğini bildiğim için rahat rahat konuşuyorum.Şarkına güvenmiyor musun
@GunesinOglu bu haftaki şarkım adliye kapısına girerken çalmıştı hatırladın mı
Finale çıkaracam seni yeter ki Yalın'la iyi geçin.Tabii ki bu da soru mu
Şarkına güvenmiyor musun
@GunesinOglu bu haftaki şarkım adliye kapısına girerken çalmıştı hatırladın mı
Umarım bu sefer birinci olur, geçen sefer elenmesine çok üzülmüştüm. Bu kez değeri bilinecektir, enfes bir şarkı.Bu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
Şarkının modası mı olur ya tamam popüler müzik iyidir de eskilerin değerini bilmek lazım.Aynen hiç dinlemiyorum. Bana modası geçmiş geliyor ve dinlemek gelmiyor içimden.
Umarım bu sefer birinci olur, geçen sefer elenmesine çok üzülmüştüm. Bu kez değeri bilinecektir, enfes bir şarkı.
Şarkının modası mı olur ya tamam popüler müzik iyidir de eskilerin değerini bilmek lazım.
Hangi oyuncu katılmıştı ki hatırlıyon mu
Her şarkı her döneme hitap etmiyor da çoğu iyi şarkı her döneme hitap eder.Mobilim.
Tabi ki olur.
Bayat şarkı diye bir şey var. Her döneme hitap etmiyor bence her şarkı.
Her şarkı her döneme hitap etmiyor da çoğu iyi şarkı her döneme hitap eder.
Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümünü tara bakalım geriye doğru uğraştırır ama başka çaren de yok gibi.
Bu şarkı onlardan değil ama.
Aaa kim şike yapıyor.😱
Bu hafta seni şutluyoruz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?