Sen de bize söyledin
Bir süre daha buradayız inşallah
Ben mi.😱 Tüyo verdim ana söylemedim.
Sen de bize söyledin
Bir süre daha buradayız inşallah
Sağol ay yüzlü kardeşimBen de yorumlarımı yapayım
@Harunnn60 bence kötü gelmişsinBence bu hafta risklisin.Umarım haftayı atlatırsın.Elenmeni hiç istemem.
@xemrexxx Kötü değildi ama iyi bir puan da veremedim ya
@denizz19 MAHKEME <3
@tolgab Ders Olsun <3 <3 Umarım final puanı alırsın ve iddialı olduğunu anlarlar.Şarkı çok çok iyi
@Çiğdem- çok beğendiğimi söylemiştim.İnşallah uğurlu gelirim sana
@EnveR berbat bir recap kısmı seçmişim.Ama şarkı çok çok iyi
@Ahmad Geçen haftaya göre düşüş var ya.Umarım elenmezsin.
@OzaN Yetmez'i bu hafta kullanıp,Güzelim i bir önceki hafta kullanmalıydın bence
@-potterhead- @sokak sanati @adımutlulukk çok çok çok iyisiniz
@ozgur2113 sen benden tam puan görmeye alışkınsın,bir kere de en kötü puanımı gör
@Billy Kane ortalama gelmişsin.Ama final puanı da alabilirsin de elenebilirsin de
@soo @S.G.A.T. @EFE UYSAL Geçen haftaya göre düşüş yaşamışsınız ama yine de iyi gelmişsiniz.
@Bully ben bu şarkıyı seviyordum recapta sevemedim
Halkın takdiridir diyecek bir şey yok tabi ama bu hafta eleneceğimi düşünmüyorum inşallah yanılmam. Elenirsem de üzülürüm ama yapacak bir şey yok.İnşallah görelim Sıla'yı finalde.
Cengo sonuçları bugün açıklayacaksın mı?
İyi sevindim.
Şarkıyı sevip recapta sevmemek de ilginç bir olaymış. Neyse artık hayırlısı diyelim.
Çok sevemedim şarkını bu hafta 10 puan altında kaldınŞarkıyı sevip recapta sevmemek de ilginç bir olaymış. Neyse artık hayırlısı diyelim.
Sen de aynı şekilde.Çok sevemedim şarkını bu hafta 10 puan altında kaldın
Hayırlısı artık.Ben de yorumlarımı yapayım
@Harunnn60 bence kötü gelmişsinBence bu hafta risklisin.Umarım haftayı atlatırsın.Elenmeni hiç istemem.
@denizz19 MAHKEME <3
@tolgab Ders Olsun <3 <3 Umarım final puanı alırsın ve iddialı olduğunu anlarlar.Şarkı çok çok iyi
@OzaN Yetmez'i bu hafta kullanıp,Güzelim i bir önceki hafta kullanmalıydın bence
@ozgur2113 sen benden tam puan görmeye alışkınsın,bir kere de en kötü puanımı gör
@Billy Kane ortalama gelmişsin.Ama final puanı da alabilirsin de elenebilirsin de
@soo @S.G.A.T. @EFE UYSAL Geçen haftaya göre düşüş yaşamışsınız ama yine de iyi gelmişsiniz.
Sorun yok bir kere oldun zaten.Halkın takdiridir diyecek bir şey yok tabi ama bu hafta eleneceğimi düşünmüyorum inşallah yanılmam. Elenirsem de üzülürüm ama yapacak bir şey yok.
Şarkıyı seviyorsan recap kısmını sevmemeni kabul edemem ki ben 60 saniye sınırlamasına göre çok iyi bir recap seçtim zaten slow tempoda ilerleyen bir şarkı.Recap kısmını sevemedim ve bu ilginç değil bence
Geçen haftaya göre ciddi düşüş bekliyorum zaten ama 2. cümlen olmadı bak. Galiba düşündüğüm gibi 2. kez bu şarki ile gidiciyim.Ben de yorumlarımı yapayım
@denizz19 MAHKEME <3
Cengiz kendi yorumunu söylüyor genel olarak demiyor. Aynı şey Çiğdem'de de olmuştu ama oda atlatmıştı.Geçen haftaya göre ciddi düşüş bekliyorum zaten ama 2. cümlen olmadı bak. Galiba düşündüğüm gibi 2. kez bu şarki ile gidiciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?