Ya işte ben de onu diyomO kadar puan veremezsinki.
Ya işte ben de onu diyomO kadar puan veremezsinki.
Ya işte ben de onu diyom+ lara takılmaAma iyi verdim işte.
Geçen haftaya göre öp de başına koy tarzda bir puan oldu sanaNormalde pek Ahmet Kaya dinlemesem de sıralamamda orta gittin fakat daha iyi gitmesini isterdim parça çok iyiydi yalnız rakiplerde iyiydi
La verdim işte daha ne istiyon ?O kadar hastayım dedim.ss
Geçen hafta telafi ederiz demiştin. Telafini göreceğiz.
@sokak sanati Ayşegül'üm Özden i ezdi dün demi
La verdim işte daha ne istiyon ?
Pardon ya seni karıştırmışım @Yiğitt ileO kadar hastayım dedim.ss
Geçen hafta telafi ederiz demiştin. Telafini göreceğiz.
Pardon ya seni karıştırmışım @Yiğitt ileAhmet Kayadan bahsetmişimSana zaten dedim yabancı dinlemem ben yinede verdim gönlümden geçeni iyiydin yani
Fevkaledenin Fevkinde (FF) verdimBakalım ne çıkacak.Bu yorumlardan bir şey çıkaramadım.
ayyy feda olsun tümmm parlaklar sanaOylarımı kullandım.
İlk kez sanırsam bir yabancı şarkıya en yüksek puanı verdim, Rihanna çok iyiydi bu hafta. İlk kez tereddüt etmeden iyi verdim.@sokak sanati
Tabi bu haftanın en iyi şarkısı bana göre Demet Akalın - Ders Olsun idi. En yüksek puanım ona gitti.@tolgab
Seksendört @ozgur2113 , Barış Manço @-potterhead- , Murat Boz @soo da iyilerdi. Yüksek verdiklerim arasında.
Mustafa Ceceli ve Mustafa Sandal ı da beğendim bu hafta, iki isme de iyi verdiğimi düşünüyorum. @Çiğdem- @EFE UYSAL
Herkese başarılar diliyorum.
Nete giremiyorum rahatça sana özel değil. 87 bildirim gelmiş hangisine bakayım şimdi.Oylarımı kullandım hayırlı olsun herkese.Bir tek dipnot ekleyeceğim Sezen Aksu'ya bir puan eksik verdim çünkü onu kullanan kişi mesajlarıma 1 gün cevap verdi o yüzden o 1 ordan geliyor.
Denerim ama Cuma dönecem Ankara'ya.
Mrt-06'ya oy .Nete giremiyorum rahatça sana özel değil. 87 bildirim gelmiş hangisine bakayım şimdi.
Reytinger'e cevap.
Tahmini süre: 87 gün
Mesaj yazılıyor...
Ay birde beni ti'ye alırmış yerim seni.Mrt-06'ya oy .
Haftaya tahmini oy : 1 Puan
Oy Gönderiliyor ...
Ya siz bana niye 5 yaşındaki çocuk gibi yerim seni öperim falan diyip duruyorsunuzAy birde beni ti'ye alırmış yerim seni.
Ya siz bana niye 5 yaşındaki çocuk gibi yerim seni öperim falan diyip duruyorsunuz
Hacı sen hayırdır ?Kuzum benim ya kızarmış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?