MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Oylarımı kullandım hayırlı olsun herkese.
Bir tek dipnot ekleyeceğim Sezen Aksu'ya bir puan eksik verdim çünkü onu kullanan kişi mesajlarıma 1 gün cevap verdi o yüzden o 1 ordan geliyor.

Herkese karşı adil olmaya çalışsam da yine de fazlaca dinlediğim dilimdne düşmeyen şarkılar biraz daha yüksek puan aldılar. umarım herkes memnun kalır, fakat çoğu şarkı çok iyiydi sıralamak hiçte kolay olmadı.

Bu arada Yıldız Tilbe kimin bilmiyorum ama tam ergence söylediği kısmı koymuş halbuki o şarkı ne kadar da güzel bir parça
Yinede ortalama verdim

Oylarımı kullandım hayırlı olsun herkese.
Bir tek dipnot ekleyeceğim Sezen Aksu'ya bir puan eksik verdim çünkü onu kullanan kişi mesajlarıma 1 gün cevap verdi o yüzden o 1 ordan geliyor.

Bana 19+ dimi.

@mrt-06 1 vermiş Ako sana.😱

Beni yaban ellere atmadın İnşallah.

Barış Manço favorimdi , en iyi şarkılarından biri kullanılmış belki de en yükske puanı ona vermişimdir.

Demet Akalın,Hande Yener,Mustafa Sandal,Mustafa Ceceli,Göksel çok iyilerdi mükemmellerdi.

Tarkan ,Rihanna,Yıldız Tilbe,Ahmet Kaya bana göre bu hafta çok farklı sıralandı geçen hafta ya göre biraz yükseldiler, Yıldız düştü tabi

Yalın,Sertap Erener, Şebnem Ferah çok iyilerdi ama bana göre daha ileri vardı,mecburen sıraladık. ortalama gittiler