@GunesinOglu racaplar nezaman 90 saniye olucak atacana 5.hafta ile birlikte olabilir diyordun bir ara
Sana Sıla'yı beğendireceğim inşallah bu hafta elenmezsemherkesi tebrik ediyorum bence herkes sezonun en iyi performanslarını ortaya koymuş katy ve musti dışında tabi
şarkılar oldukça zor olduğu için zor bir karar verdim şebnem ferah,tarkan ve rihanna mükemmel şarkılarından dolayı benden çok iyi puanlar aldı
orta sıralarda ise teoman,murat boz yer aldı
çift haneyi göremeyenler ise ne yazıkkı yine geçtiğimiz haftakiler oldu
herkesi tebrik ediyorum bence herkes sezonun en iyi performanslarını ortaya koymuş katy ve musti dışında tabi
şarkılar oldukça zor olduğu için zor bir karar verdim şebnem ferah,tarkan ve rihanna mükemmel şarkılarından dolayı benden çok iyi puanlar aldı
orta sıralarda ise teoman,murat boz yer aldı
çift haneyi göremeyenler ise ne yazıkkı yine geçtiğimiz haftakiler oldu
@GunesinOglu genel değerlendirme yapmadın bu hafta üşendin mi yoksa canısı
bu hafta favorilerimdensinŞarkıları dinlemeye başlıyorum, bu haftaki değerlendirmem çok ama çok farklı olacak şimdiden garantisini verebilirim
Sonuçlar Pazartesi'ye yetişecekmiş öyle diyor kuşlarYapçam yapçam ama çok ağır yorumlar yaparım kırılmayın
Sonuçlar Pazartesi'ye yetişecekmiş öyle diyor kuşlar
Biz de yeni kuraları çekecez işte En Favori Üye'deSen kuşların yalancı olduğunu bilmiyorsun herhalde
Biz de yeni kuraları çekecez işte En Favori Üye'de
Canım nasıl da yumuşadı bir anda kıyamam.Canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?