MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Forumda Teo fazla sevilmiyor,ama bu haksız bir durum değil.Zaten her mekanda 10 kişiden en fazla 7-si rock sever onun da 5-i Teo dinler ki bu maksimum.Forumda da böyle bir durum var
@sokak sanati
Final için 2.sezondaki elemelere bak bence @Maskeli Fedai Öp,Adımı Kalbine Yaz gibi şarkıları düşünebilirsin,çılgınca gibi gözüküyor ama daha fazla şansın olur şampiyonluk istiyorsan

@EFE UYSAL Medyada Ceceli`den çok daha fazla görünen,takip edilen,bence reytingi olan bir isim Murat Boz.Mustafa`nın pek televizyonla ilgisi yok gibi

hepsine katılıyorum ama @Maskeli Fedai dudu varken başka şarkı finale düşünmemeli bile ayoll kuzu kuzu ayrı birşey dudu ayrı birşey dudu parçasını final dışında başka haftada düşünmek delilik bence

Bak hep sen gaz veriyon @Çiğdem-
Zalim`de de çocuğun kafasını yedin bitirdin,adam fark yedi Sezen`den
.Bence Maskeli risk almalı

ayy doğru ama dudu varkende finale başka şarkı olmamalı bence zalim parçasını ben araba ve dudu ile karşılaşınca zorluk yaşayabilir onların hariolan şarkıcıları yener diye düşünüyordum musti ile tarkan elenince yalının kazanıcağını düşünmüştüm ama sezene zalim bile işlemedi ayoll

aaa ona bakarsan sende tarkana kuzu kuzu diye ısrar edip duruyordun kuzu kuzu ile elendi sende tarkanın başını yaktın ona bakarsan

Ne fark yemesi be 51-44 bitmiş 7 farkla kaybetmişiz.

Ayrıca finalde Zalim'i kullanmamın Çiğdem'le bir alakası yok benim zaten yarışma başlamadan önce final için düşündüğüm şarkı bana göre Yalın'ın en efsane şarkısı olan Zalim'di. Bu sezon değişiklik olacak gibi görünüyor ama bakalım.

sen doğruyu yaptın ben araba ve dudu şarkıları hariç zalimin o sezon hiçbir şarkıcıyla finalde zorlanacağını açıkcası düşünmüyordum bence sende düşünmüyordun yanı bizler elenincede ben yalını açıkcası şampiyon oldu gözüyle bakıyordum ama sezen aksu duvar gibi çıktı karşına haha neye uğradığımızı şaşırdık açıkcası

Tamam anladık yaramı deşme daha fazla.

Bu sezon farklı olacak.

herkesi tebrik ediyorum bence herkes sezonun en iyi performanslarını ortaya koymuş katy ve musti dışında tabi

şarkılar oldukça zor olduğu için zor bir karar verdim şebnem ferah,tarkan ve rihanna mükemmel şarkılarından dolayı benden çok iyi puanlar aldı

orta sıralarda ise teoman,murat boz yer aldı

çift haneyi göremeyenler ise ne yazıkkı yine geçtiğimiz haftakiler oldu

Yalın da iyi almıştır umarım.