- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Gıcıklığım tuttu çok sevdim dediklerime bile 20 vermicem @Çiğdem-
Benim ne gıcıklığımı gördün @sokak sanati
Son gün son dakika iyidir erkene çekerse şamar oğlanına dönecek orası kesinYaa erkene çekerse @Castei bence en gec Pazar akşamı kullan panpa.Senin oylarından mahrum etme bizi.
sen 20 verince bize uğurlu geliyor bak bakalım bu seferde uğulru gelicekmiGıcıklığım tuttu çok sevdim dediklerime bile 20 vermicem@Çiğdem-
Efe şimdiden 1 puan aldın benden söyleyeyim 2 falan beklemeİnşallah kullanmassın.
Son gün son dakika iyidir erkene çekerse şamar oğlanına dönecek orası kesin
Gıcıklığım tuttu çok sevdim dediklerime bile 20 vermicem@Çiğdem-
Umrumda değilsin zaten.Efe şimdiden 1 puan aldın benden söyleyeyim 2 falan bekleme
bekle hacı işin neBekletcen bizi yani.
Boydan aşağı tamamen gıcıksın.Umarim artık süreler kurallara göre devam eder.
ayy gece gece hiç seni çekemicem vlla şuan@Çiğdem- başka şarkı bulamadın mı? Tam şarkısını seçmişsin bu hafta 15 alırsan iyi yine
Sen bilirsin her hafta istikrarlı bir şekilde 1 puana devamUmrumda değilsin zaten.
Umrumda değilsin dedim verir sen verrrrrrr.Sen bilirsin her hafta istikrarlı bir şekilde 1 puana devam
Okul var aslında Salı 29 ekim ama o gün 5. Haftaya başlayabiliriz.Tatil diye @GunesinOglu uygun olur diye diyorum.
bekle hacı işin ne
29 eylül olmasın?Okul var aslında Salı 29 ekim ama o gün 5. Haftaya başlayabiliriz.Tatil diye @GunesinOglu uygun olur diye diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?