- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Oh olsun sana.
Yine züpperBu haftaki şarkımız "Acele Etme".Ve bu yüzden acele etmedik ve şarkıyı gönderimin kapanmasına saatler kala şarkımızı yayınlıyoruz.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann@cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici@Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı@primavera @gözlemci @turkuazz
Ooo teşekkürler kardeşim.Yüksek puanını bekliyorumYine züpperBende ilk 3 diyorum
Daha önce hiç dinlemedim ama fena değil gibiBu haftaki şarkım, son zamanların sevilen şarkılarından olan Acemiler
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
Çok süper parçaBu hafta geçen sezon beni son haftalarda eleten 'Yarabbi Şükür ' şarkisi ile katılıyorum.
Umarım bu defa en azından haftayı atlatmaya yardımcı olur.
Yağmur yağıyor şıkır şıkır şıkır@GunesinOglu @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @Titanium @sürgünüm @Yiğitt @Harunnn60 @Bully @denizz19 @OzaN @EFE UYSAL @-potterhead- @Amoureux @primavera @HachiKo @batuhankaralar @tolgab @xemrexxx @Çiğdem- @Billy Kane @S.G.A.T. @soo @adımutlulukk @Tzira @HarzeM @Reytinger @Castei
Yarabbi şükür şükür, Yarabbi şükür şükür
@DarkLeqenD @Felon @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai
Gayet çok iyi ama sırlamak zor olurBu şarkıya da düşük vereni oklavayla kovalarım valla
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
Oooo başlatmasaydınız.Ve Oylama Başlıyor!
01-Yalın-Keşke
02-Barış Manço-Ali Yazar Veli Bozar
03-Mustafa Sandal-Demo
04-Sıla-Dön Demeyi Unuttum
05-Demet Akalın-Ders Olsun
06-Tarkan-Dilli Düdük
07-Atiye-Güzelim
08-Ahmet Kaya-Bu Adam Benim Babam
09-Gülşen-Yeni Biri
10-Hande Yener-Acele Etme
11-Teoman-Çoban Yıldızı
12-Katy Perry-The One That Got Away
13-Yıldız Tilbe-Ben Senin Var Ya
14-Sertab Erener-Rengarenk
15-Rihanna-S&M
16-Seksendört-Acemiler
17-Şebnem Ferah-Eller Günahkar
18-Göksel-Yarabbi Şükür
19-Mustafa Ceceli-Sensiz Olmaz Ki
20-Murat Boz-Soyadımsın
21-Sezen Aksu-Seni Yerler
Not : Son oy yollama tarihi 29.09.2015 Salı günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 21,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 20 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @HachiKo ve @eros da oy kullanabilir
Herkese başarılar
@GunesinOglu @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @eros @ABAY_06 ( @hayret bi şey @Aserat @HachiKo ) @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?