- Reaksiyon puanı
- 59,716
- Puanı
- 1,060
Diyorsun.Bully ve Yalın benim için de candır.Ben Bully nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum şuan.
Bence sen de düşük vermezsin.
Diyorsun.Bully ve Yalın benim için de candır.Ben Bully nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum şuan.
Bence sen de düşük vermezsin.
Dev ihnaet. 😱Diyorsun.Bakalım hayırlısı artık Özgür'üm ya burası Survivor yani neyin ne olacağı hiç belli olmuyor
Güveniyorum sana.@ozgur2113 senin arkanda ben varım rahat ol diyorum
Sen git GunesinOglu'na güven zaten.Dev ihnaet. 😱
Olmadı bu.
Güveniyorum sana.
Oylamada cevabını görürsün.Sen git GunesinOglu'na güven zaten.
Umarım utandırırsın beni.Oylamada cevabını görürsün.
oldukça iddalı bir şarkı başarılar dilerim...Bu şarkıya da düşük vereni oklavayla kovalarım valla
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
başarılar dilerim..Bu hafta geçen sezon beni son haftalarda eleten 'Yarabbi Şükür ' şarkisi ile katılıyorum.
Umarım bu defa en azından haftayı atlatmaya yardımcı olur.
Yağmur yağıyor şıkır şıkır şıkır@GunesinOglu @mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @Titanium @sürgünüm @Yiğitt @Harunnn60 @Bully @denizz19 @OzaN @EFE UYSAL @-potterhead- @Amoureux @primavera @HachiKo @batuhankaralar @tolgab @xemrexxx @Çiğdem- @Billy Kane @S.G.A.T. @soo @adımutlulukk @Tzira @HarzeM @Reytinger @Castei
Yarabbi şükür şükür, Yarabbi şükür şükür
@DarkLeqenD @Felon @gözlemci @turkuazz @Maskeli Fedai
He.@Ahmad iyi bari karar değiştirmişsin
He o konuştuğumuz daha ireli haftalara kalsın.@Ahmad bu şarkıda mı karar vermiştik.Neyse elendiğin şarkı ile başarılar.
@batuhankaralar final hedefin yok galiba. Niye böyle erken kullandın.İyi seçim.
He.
O sen beğendiğini 6. haftaya kalirsam eger.
He o konuştuğumuz daha ireli haftalara kalsın.
Bu elendiğim şarkiyi elden çikarayim dedim. Ama içimden bir hiss yine bu şarki ile elenecem diyor. Bak elensem bu mesajı göstercem.
O büyük yanlıştı zaten.Yok 5. Haftada kullandın ve kıl payı elendin. İlk 10 garanti.
-10 vermek lazım bu çocuğa gıcık mıdır nedir günlerdir burada olduğu halde son güne bırakıyor. ss@EFE UYSAL filan yollamadı daha
Ne diyon sen yine.😡😡-10 vermek lazım bu çocuğa gıcık mıdır nedir günlerdir burada olduğu halde son güne bırakıyor. ss
Şarkını günler öncesinden paylaştın ee niye özel mesajla yollamıyon GunesinOglu'na derdin neNe diyon sen yine.😡😡
Bugün kesin başlayamıcaz.Şarkını günler öncesinden paylaştın ee niye özel mesajla yollamıyon GunesinOglu'na derdin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?