MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Konuyu nereye çekiyon sokak müzik konuşuyoz diziye çekiyor.ssssssss

Aynen ben üstüne gelsem bile alttan almak durumundasın şarkını daha az beğenebilirim yoksa bir anda.
Ayda yılda bir yüksek verecez o fırsatı da kaçırma istersen.

Sen dün HarzeM'in "Yalın'ı birkaç şarkısı dışında sevmem" mesajını beğenirken iyi ama.
İyi detaycısın maşallah içinde bayağı barındırıyorsun kimin ne yaptığını zaten şarkımı değiştireceğim gibi görünüyor aslında iyi puan alacağımı biliyorum bu şarkıyla da ama ben final puanına gözümü diktim onu almak istiyorum.

Canımın istediğini beğenirim arkadaşım sana ne ben sana niye beğendin diye hesap soruyor muyum

Sevmediler mi şarkını kıyamam

Canımın istediğini beğenirim arkadaşım sana ne ben sana niye beğendin diye hesap soruyor muyum

Sevmediler mi şarkını kıyamam
Şarkımı sevmediler değil ben final puanı almak için yarışıyorum 5.6..7. herkes olabilir ama Sıla ilk 4'ten çıkmaması gereken biri. Ama şarkımı değiştirmeyeceğim.

Şarkımı sevmediler değil ben final puanı almak için yarışıyorum 5.6..7. herkes olabilir ama Sıla ilk 4'ten çıkmaması gereken biri. Ama şarkımı değiştirmeyeceğim.
Sen bilirsin.
Zaten 1-2 hafta daha sabredersen her hafta final puanı almaya aday şarkıların kalacak elinde.