- Reaksiyon puanı
- 59,656
- Puanı
- 1,060
Her şarkını beğenecek hali yok ya.Normalde de iyi veriyor zaten 18-20 arası.
Her şarkını beğenecek hali yok ya.Normalde de iyi veriyor zaten 18-20 arası.
Yalın ayaksın sen.Niye baskı yaratıyorsun adamın üzerinde ben Yalın'ım diyor muyum hiç
Normalde de iyi veriyor zaten 18-20 arası.
iyi veriyorsa yine verir hangi şarkıcı oldunu neden söylüyorsun @Bully iyi yakalamıs aaa gözümden kaçmıstı benimNiye baskı yaratıyorsun adamın üzerinde ben Yalın'ım diyor muyum hiç
Sen Ahmet Kayaya bol point ver, gerisini düşünme.
Ama benden kaçmaz.iyi veriyorsa yine verir hangi şarkıcı oldunu neden söylüyorsun @Bully iyi yakalamıs aaa gözümden kaçmıstı benim
Mustafa Sandal iyidir.beğendinmi beğenemdinmi onu desen bana yeter cnm ateş et ve unut parçamız vardı ona göre ben tahmin yaparım
yooBiliyorum senle uğraşmayı seviyorum sadece.
Oha 1 mi verdin.
Sağlık olsun.Bir yorum yapayım.
Şebnem Ferah'ın aslında sevdiğim şarkısıydı ama o baş 40 saniyesi o böğüren adamın adını unuttum o kısımlar hiç iyi değildi o yüzden bayağı bir puan kırdım. .s @batuhankaralar Normalde o adamın da 2 şarkısını severim ama bu olmamış.
@denizz19 bu ne anam?Yine de kötü vermedim neşeli bir şarkı olmuş ama benden sana feci bir gol gelecek gibi bu hafta.
Dağlar Dağlar'ı severim aslında yani eskiden dinlerdim de ama son zamanlarda soğudum şarkıdan geçen haftaya göre düşüştesin benim için.@-potterhead-
Bir Sinan Akçıl gördüm sanki.Benim için kafadan eksi puan maalesef bu hafta Burcu Güneş de gerilerde kaldı. Kim yönetiyordu unuttum.
Püf Tarkan'la daha iyi sanki. .ss Sertab Erener de geçen haftaya göre yükseldi ama bu hanımın her şarkısı aynı gibi geliyor bana sevdiğim 3 parçası var onlar tam puanlar şu son çıkardığını ne zaman kullanırsın.@adımutlulukk
Bu ne anam 2.@Billy Kane Şarkının adı bile anlamsız geldi bana maalesef bu hafta iyi vermedim.
Bu kadar kötü yorumdan sonra listemde yükselenler de var tabii.Geçen haftaya göre feci çıkış yaptın @Yiğitt aynı şekilde yabancılar da dediğim gibi artıştalar.@Harunnn60 @sokak sanati Özellikle Rİhanna. .ss
Yalın, Seksendört, Teoman, Demet Akalın da iyi puan verdiklerim bu hafta Teoman'ı sevdim ama tam istediğim puanı veremedim gibi yine de kötü değildi.Tarkan'In şarkısını daha yeni aynı klip TRT müzikte denk gelmiştim.
Göksel'i beğenmiştim şarkısı da güzel birkaç şarkı bir tık ötedeydi bu hafta yine de iyi puan verdim yanlız bu şarkıyı başka biri daha güzel söylüyordu aklıma gelmedi adı şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?