MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Zirve diyorum.Bence hata filan yapmamışsın.İki haftadır çok kötü dereceler alıyordun bu ilaç gibi gelir ve finale doğru ilerlersin inşallah

Aynen iki hafta kötü sonuçlar aldım ama iyide oldu kullandığım Zor Kadın'ı ileride kullansaydım elenirdim büyük ihtimal

Aynen iki hafta kötü sonuçlar aldım ama iyide oldu kullandığım Zor Kadın'ı ileride kullansaydım elenirdim büyük ihtimal

Aynen kurtuluyorsun ama moral de lazım final puanıyla o yüzden iyi yapmışsın.Zaten bu haftadan sonra tempo tekrar düşer herhalde tabi bilemiyorum

Sıla ile bile sıcaklaşabiliriz @denizz19 .
Bana 1 adım gelene 1.5 adım gelirim ben.

Melodiyi duy zaten aaa bumuymuş diyeceksin.

@Yiğitt Şarkını çok beğendim. Suskunlar nostaljisi yaşatman da cabası
Yüksek bi puan veririm gibi.

@Bully Yalın'ı beğendim yine, ama ilk iki haftaya göre sanırım bir kaç puan düşebilir.

@sokak sanati Sende gayet iyi bi şarkıyla gelmişsin.

@Yiğitt Suskunlar sevn çok vardır yani senin de ilk beşte olacağını tahmin ediyorum

Beğenmene sevindim.

@Yiğitt Suskunlar sevn çok vardır yani senin de ilk beşte olacağını tahmin ediyorum
Elenmiyim de boşver sen ilk beşi.

Sende bana 3 verdin.
Bu hafta iyisin ama. Olmasada Olur bile bu kadar alamayabilir benden.

Beğenmene sevindim.
Dediğim gibi seveceğin bir tarz. Çözdüm senin Riri'den istediklerini.

Son düzenleme:
@sokak sanati şu ana kadarki en iyi seçimin sanırım.
Yetmez ama evet diyorum.

Şarkı fena başlamıyor sonra güzel yükseliyor. Nakarat daha iyi olabilirdi ama kötü değil. Sürprizlere hazır ol bu hafta.

Gerçi sen bana geçen hafta böyle diyip 3 puan vermiştin bakalım ben ne verecem

@sokak sanati senin etiket yine gelmedi

@tolgab yine iyi seçim

O kadarda tek tek yazdım.

Az önce bildirim gelmemiş ve bir kez daha paylaşmam gerek sanırım şarkımı.

Dediğim gibi 95 Milyon izlenmiş çok eskilerden. Rihanna'nın 2007'de çıkardığı albümündendir şarkı. Rihanna eski tarzından biraz kaymıştır bu albüm ile (eski tarzı geçen hafta dinlediğiniz Unfailtful), zaten sonrasında Rude Boy geliyor iyice değişiyor sonra Loud ile tamamen farklı biri oluyor.
Kısa saçı, çılgın halleri çok sempatiktir klipte.

17 Vevo sertifikası alan Riri'nin 18 belki 19. sertifikası Disturbia olacak diye ön görebilirsiniz. yakında yine gündeme gelebilir o sebeple.

@HachiKo @batuhankaralar @EFE UYSAL @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @denizz19 @ozgur2113 @OzaN @Ahmad @tolgab ve sevgili jürim.
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Titanium @Tzira @harzemliişah @Reytinger @Felon @Castei @DarkLeqenD @eskici @berkann @cevaa @yigit_00 @primavera @BesaleT @gözlemci @Amoureux @beyazsoy @Aserat yada @vadikızı yada @hayret bi şey oy kullanacaksanız dinlemenizi beklerim.
Yorumları bekliyorum.
30 saniye dinleseniz yeter gibi.
Recab sürem 2.12'den başlayacak.

17 sertifikası mı var baya iyi

Şarkı da güzel haftayı geçebilirsin