@batuhankaralar vallahi senin yarın öğlenden anlayışın 3 gün sonra olduğu için o zaman geç kalmış olursun
Oylama yarın 18.00 de bitiyor
Deniz'e çok heyecan yaşattın.
@batuhankaralar vallahi senin yarın öğlenden anlayışın 3 gün sonra olduğu için o zaman geç kalmış olursun
Tamam söz vermeyeyim ama bu gece, en geç de yarın öğlen atarım oyumu@batuhankaralar vallahi senin yarın öğlenden anlayışın 3 gün sonra olduğu için o zaman geç kalmış olursun
Bulaştırmayın arkadaş oy işine beniSeçimler zor oldu vallakusuruma bakmasın kimsecikler.
Ortada seyrettinRiri'mi nasıl buldun bu hafta.
Yalın'a iyi vermişsindir sen Enis'im.Bulaştırmayın arkadaş oy işine beniSeçimler zor oldu vallakusuruma bakmasın kimsecikler.
Ortada seyrettinYabancı pek dinlemem ona rağmen
Yani baya gitti ama acaip süper şarkılar vardıYalın'a iyi vermişsindir sen Enis'im.
Yok hayal kırıklığı olamaz sana daha önce verdiklerime göre tam puan sayılırÇok beklentim yoktu zaten.Hayal kırıklığı olmayacak oluşu güzel.
daha oy kullanmadım şimdi kullancam son sözlerini alalım@primavera gelmiş konuya.ss Bu haftanın korkulu rüyası.
daha oy kullanmadım şimdi kullancam son sözlerini alalım
oylarımı @GunesinOglu beye gönderdim hayırlı olsun
öncelikle herkese başarılar
(BANA GÖRE) hayal kırıklıkları = Katty perry , Gülşen , Teoman ve Serdar Ortaç
Geçen haftaya göre çok iyi puan verdiklerim=Yalın , Sıla ,Sertab erener , Rihanna , Yıldız tilbe
bu arada iki musti üst üste geldi ama hangisinin daha iyi puan aldığını söylemicem çatlayın@Çiğdem- @EFE UYSAL
SONUÇLAR 18.00'DE SİZLERLE!!
Beğendiğine sevindim eski gk'ci dostum.oylarımı @GunesinOglu beye gönderdim hayırlı olsun
öncelikle herkese başarılar
(BANA GÖRE) hayal kırıklıkları = Katty perry , Gülşen , Teoman ve Serdar Ortaç
Geçen haftaya göre çok iyi puan verdiklerim=Yalın , Sıla ,Sertab erener , Rihanna , Yıldız tilbe
bu arada iki musti üst üste geldi ama hangisinin daha iyi puan aldığını söylemicem çatlayın@Çiğdem- @EFE UYSAL
Oy kullanmayanlar hemen oy kullansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?