Efenim bu sözlerindeki ince denen meretten seziyorum pek hoş karşılamadım geçen haftada bıraktık sanıyordum.Estağfurullah ne tribi yanlış bir üslupla sorup sizi sinirlendirmek istemedim.Beğendiğinize sevindim.
Efenim bu sözlerindeki ince denen meretten seziyorum pek hoş karşılamadım geçen haftada bıraktık sanıyordum.Estağfurullah ne tribi yanlış bir üslupla sorup sizi sinirlendirmek istemedim.Beğendiğinize sevindim.
Efenim bu sözlerindeki ince denen meretten seziyorum pek hoş karşılamadım geçen haftada bıraktık sanıyordum.
İnşallah veririz ya teşekkür gelmez gene de olsun.Aynen geçen haftada kaldı tabii ki yeni hafta yeni başlangıç artık güzel puanlarını bekliyorum.
Ama kötü verirsen de canın saolsun.
En büyük teşekkür sana gelecek kaç puan verirsen ver.İnşallah veririz ya teşekkür gelmez gene de olsun.)))
Ben severimBu hafta ki şarkımız "Bir Bela" olacak.Umarım bu haftaki şarkıyı beğenirsiniz ve bende final puanı alırım.
@HachiKo @OzaN @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @S.G.A.T. @Harunnn60 @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Yine üst sıralamamda yer alır eskisi gibi...Bu hafta 15 puandan aşağısı Atiye'ye "Yetmez"
İskender Paydaş'ın harika aranjesiyle Türk popunun son yıllardaki en özgün çalışmalarından biri. Sevdiğinizi, seveceğinizi umuyorum. Keyifli dinlemeler.
@HachiKo @Harunnn60 @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Yani direk puan olarak bir şey diyemiyorum tüm şarkıları görmek gerek.20 ve ya üste bekleyeyim mi?
Medcezirli şarkımı paylaşana kadar yok sana tam puan.Bu haftaki şarkım Sezen Aksu - İkinci Bahar.Efsane klip Türkan Şoray&Şener Şen
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @BesaleT @denizz19 @Bully @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
bence başka bi parçayı kullanmalıydınBu haftaki şarkım Sezen Aksu - İkinci Bahar.Efsane klip Türkan Şoray&Şener Şen
@HachiKo @batuhankaralar @OzaN @BesaleT @denizz19 @Bully @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @Reytinger @eskici @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Ne oldu korktun mu paşamBu hafta herkes iyi yaa
Ben beğendim geçtim bakmadım hiç birine recapı bekliyordumYani direk puan olarak bir şey diyemiyorum tüm şarkıları görmek gerek.Sen nasıl buldun benim şarkıyı biz dost sayılırız Handeyi de ben 1.yaptığım için
7 Kişi şimdiden çok beğendi kabul et bakalım.@Harunnn60 şarkın o demi kabul edeyim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?