Dinle bir bakalım ?O kadar biliyok .Orda yani güzelliğini vurguladım.Jüriyle dalga geçme eksi 5 @GunesinOglu
Puanlarımla belirteceğim.
Dinle bir bakalım ?O kadar biliyok .Orda yani güzelliğini vurguladım.Jüriyle dalga geçme eksi 5 @GunesinOglu
Puanlarımla belirteceğim.
La bu yarışmacılar çok konuşuyor .Elini korkak alıştırma
Canına yandığım insan dediğin konuşurLa bu yarışmacılar çok konuşuyor .
Sen böyle yaptıkça benim Sıla'yı böyle 1-2 yapasım geliyor ya.Canına yandığım insan dediğin konuşur
Dilin böyle söyler ama kalbin buna el vermez için temiz biliyorumSen böyle yaptıkça benim Sıla'yı böyle 1-2 yapasım geliyor ya.
Herkese aynı yorumu yapıyorum fakat cidden çoğu şarkı günlük yaşamda dinlediğim şarkılar
Bu haftaki şarkımız;
@DarkLeqenD @Castei @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @Felon @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @tolgab @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead-
Jürin artık masum değil anne.Dilin böyle söyler ama kalbin buna el vermez için temiz biliyorum
Bekleyip görelim o zaman daha fazla istemiyorsan uğraşmamJürin artık masum değil anne.
Yoo ben severim.Bekleyip görelim o zaman daha fazla istemiyorsan uğraşmam
Demet candır başka söze gerek yok3. Hafta Rota ile yarışıyorum
@Felon @DarkLeqenD @batuhankaralar @Yiğitt @mrt-06 @Castei @cevaa @Tzira @adımutlulukk @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @OzaN @-potterhead- @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @sürgünüm @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @vadikızı
Adamın dibisin Enis'im beğendiğine sevindim.Yalın yine iddalıBu adamın her şarkısı iyidir ,iyi
15'den aşağısı kesmezYoo ben severim.Ama bekle
Ciddi söylüyorum ama diğer şarkılar iyi olursa gene 13 veya aşağısı yukarısını bekleme.
Ben dedim geçen hafta ama listesinde yokmuş.@mrt-06 Atacan'ım bu hafta Aşktan Ne Haber I Medcezir kullan 20 al herkesten
Sıla adına daha iyi beklerdim ,yinede iyi gidicektir sırlamamdaBu haftaki şarkımız Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün en keyifli en hareketli şarkısı ''GOL'' oluyor. Umarım beğenirsiniz diyelim
@HachiKo @OzaN @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Çoğu kez karşılaştığım bir şarkı üst sıralarda yer alır gibiBu hafta ki şarkımızı ama 3 kişi şimdiden beğendi.Beğeneceğinizi tahmin ediyorum.
Katy Perry - Walking On Air
- Recap: 1:19 - 2:19
@HachiKo @OzaN @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Herkese iyi dedin yorumunu okumadan dedim kesin bu tarz bir yorum gelecekSıla adına daha iyi beklerdim ,yinede iyi gidicektir sırlamamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?