mustiyi bu hafta nasıl buldun 🙂🙂🙂Oylarımı kullandım favorilerim; Yalın, Barış Manço, Göksel.
Oylarına kurban.Oylarımı kullandım favorilerim; Yalın, Barış Manço, Göksel.
Geçen haftaya göre bir tık düştün puanlamamda yani kötü değil. Geçen hafta zirvemdeydin bir tık düşmesini sen hesapla artık.mustiyi bu hafta nasıl buldun 🙂🙂🙂
Umarım olurum 17'nin altına düşmemem lazımGeçen haftaya göre bir tık düştün puanlamamda yani kötü değil. Geçen hafta zirvemdeydin bir tık düşmesini sen hesapla artık.
@denizz19 Sıla da tatmin olacaktır puanıma.
Uyyyy nasıl da gözlerini belertiyor.Oylarına kurban.
Canısı düşmedin galiba ya tam hatırlamıyorum sonradan fiyasko çıkmasın ama iyidi iyi.Umarım olurum 17'nin altına düşmemem lazım
Oylarımı kullandım favorilerim; Yalın, Barış Manço, Göksel.
Sende benden geçen haftakine göre iyi bir yükseliş yaşadınUyyyy nasıl da gözlerini belertiyor.
Canısı düşmedin galiba ya tam hatırlamıyorum sonradan fiyasko çıkmasın ama iyidi iyi.
Geçen haftaya göre düştün bende ama beğenirsin bence puanını.Ben.ss
Ceceli.ssssGeçen haftaya göre düştün bende ama beğenirsin bence puanını.
Geçen haftaya göre düştün bende ama beğenirsin bence puanını.
Keşke birkaç kez dinleyip öyle oy kullansaydın.@Bully Yalın final puanı alamazsa benim yüzümdendir
O da yükselişte.Ceceli.ssss
15+ işte daha ne olsun.Umarım vicdan azabı çekmezsin.
O da yükselişte.
15+ işte daha ne olsun.
O da yükselişte.
15+ işte daha ne olsun.
şuan bilemiyorum 10.hafta bittiği zaman sonuçlardan sonra bu soruna ozaman cevap veririm hatırlartırsın
Tamamdır.2.sezon mustiye ilk yüksek puanını ego ya vermiştin bu hafta senden iyi puan almayı kafaya koyduk cnm
Bak hele tosbağaya bak.Yalan söylüyor şuna inanmayın
Oy vermeyenler yüksek versin diye herkese yükselişte diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?