ben de teşekkür ediyorum o zaman
ne yapayım yabancı şarkı dinlemiyorum hem sen de Demet'i sevmiyon zaten...
Demet'i severim. Evli Mutlu Çocuklu, Toz Pembe, Bebek falan gayet hoş şarkılar ama son 2 yıldır anlamsız geliyor bana.
ben de teşekkür ediyorum o zaman
ne yapayım yabancı şarkı dinlemiyorum hem sen de Demet'i sevmiyon zaten...
Demet'i severim. Evli Mutlu Çocuklu, Toz Pembe, Bebek falan gayet hoş şarkılar ama son 2 yıldır anlamsız geliyor bana.
Rihanna denilince aklıma Where Have You Been şarkısı geliyor bak ona 20+ verebilirim
Sıla'yı beğenmişsindir herhalde @tolgab
10'un altı yani sağlık olsunAslinda fena şarkı değil ama dediğim gibi bu hafta bayağı iddialı şarkılar var, bu nedenle vasatın altında kaldı.
182 Rihanna
Ben elenmeyeceğim Allah'ın izniyle final istiyoruz Sıla ileO zaman187'de sen.Anca beraber kanca beraber.
Ben elenmeyeceğim Allah'ın izniyle final istiyoruz Sıla ile
Ayy saftirikBiz de elenmek istiyoruz diyeceğim ama sen ciddiye alırsın şimdi.Tab ki finalde ağzının payını vermek istiyoruz.
Korkum yok pek eleneceğimi sanmıyorum
Bence derdine yan inan elenmekten korkum yok burada müzikten anlayan büyük bir kitle varsa onlar gereken cevabı verecektir
Bence derdine yan inan elenmekten korkum yok burada müzikten anlayan büyük bir kitle varsa onlar gereken cevabı verecektir
Bu hafta elenen isim sen değilsin ama şaka bir yana rahat olHıımm peki.
Bu hafta elenen isim sen değilsin ama şaka bir yana rahat ol
Bu hafta bence gideceklerden biri Katy olacak tabi benceBir kaç hafta daha beni götürecek Rihanna severler var diye hissediyorum. Sonrasında Allah kerim.Final bu sefer gerçekten çok zor ama yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?