- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Anti yabancı tim olarak devredeyiz final puanı alman mümkün değil 1 hafta bile final puanı alamazsın burası All-Star 1.sezona benzemez.
Sinirden nerden vuracağını şaşırdın ama kışkırmıyorum yalınayak'a bile kışkırmadım üzgünüm.
Yalına yüksek verecem bu hafta.Çiğdem'in tamamen doğru yazdığı bir mesajı yok zaten.
Profil fotonda ki Yalın aynı Aydın gibi durmuş.
Senin mesajını kimin düzenlediğini ortaya çıkarırım iftiradan insan içine çıkamazsın bir daha.@Bully sen benim mesajımı düzenlemeyecektin artık bittin sen
Anti yabancı tim olarak devredeyiz final puanı alman mümkün değil 1 hafta bile final puanı alamazsın burası All-Star 1.sezona benzemez.
Sinirden nerden vuracağını şaşırdın ama kışkırmıyorum yalınayak'a bile kışkırmadım üzgünüm.
Senin mesajını kimin düzenlediğini ortaya çıkarırım iftiradan insan içine çıkamazsın bir daha.
Yalına yüksek verecem bu hafta.@Bully
Çok sevdiğim şarkıyla gelmişsin 3,5 kiişi dışında çok iyi gelen yok önün açık.Adamın dibisin.
Puan Durumu :
1)187
2) 259
3)157
4)154
5)150
5)150
İlk onda :
1.sezondan 5
2.sezondan 3
3.sezondan ise 2 isim var!
Bendede böyleydi .@GunesinOglu
Çok sevdiğim bir şarkısı..Niye laa.Ben korurum seni boş ver düşük ver. Yabancı severler çok güçlü geldik bu sezon.
Sen ve Yiğit'ten başka diyen olmaz gerçi ama sen beni kışkırtmak için demeye devam edersen çözüm bulunabilir ben de bir yere kadar dayanırım elbet.Bu arada yalınayak olayına çözüm bulayım mı.Aklına gelmemesi ilginç.
Çok sevdiğim şarkıyla gelmişsin 3,5 kiişi dışında çok iyi gelen yok önün açık.@sokak sanati
Bu yorumlarından sonra Ceceli'yi 1-2 puan yükseltme kararı aldım.Çok sevdiğim bir şarkısı..
@sokak sanati girmiş hesabıma
Olayın içine niye ben girdim.Bu bölümde yetkim bile yok giremem ki.
@EFE UYSAL neyse bu haftalık iyi ver bari.ss
@Bully Ozan'a söyle yalınayak yazılan tüm mesajlar otomatikman Yalın olarak değiştirilsin.Fetullah-ş olayı gibi.
Bakalım şimdi hepsini dinlicem belli olmaz.Olayın içine niye ben girdim.Bu bölümde yetkim bile yok giremem ki.
@EFE UYSAL neyse bu haftalık iyi ver bari.ss
@Bully Ozan'a söyle yalınayak yazılan tüm mesajlar otomatikman Yalın olarak değiştirilsin.Fetullah-ş olayı gibi.
Umut'un bu bölümde yetkisi yok o yapamaz. Sen yapmadıysan süper modlardan biri yapmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?