MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Sen zaten bu forumun gulüsün gulü. Nezaket abidesi,kibarlık timsali,hosgörü örneği ...
ben zaten 17 nin altında verdiklerimden tesekkur gelince şaşırdım. Hani kötü değil ama tesekkurlukte değil bence. @EFE UYSAL da 15 verdim diye kınama bildirileri yayınladı

bu hafta nostaljiye kısa bir ara verelek bilinmeyen şarkı riskini almama kararı aldım 2012 yılından en yakın dönemden geliyoruz ve forum üyelerininde hemen hemen herkesin bildiği bir parça olmasınında avantajını kullanmak istiyorum herkese başarılar

racap 0:22-1:22 kısa yoldan bakmak isteyenler için😉😉😉
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab

Beni sonlara etiketlediğin için şarkıyı pek beğenmedim

seninle yarışmak güzeldi çiğdem artık 4. sezon olursa orda yarışırız.

ayoll senin puanın bizi hiç etkilemez çünkü musti fobisi olanların listesi var bende onların puanlarını zaten hesapladığımız için bize fark etmiyor
ahah musti fobisi listesi iyiymiş.
ama bu hafta o listeden çıkabilirim çünkü ilk haftaya göre iyi seçim olmuş beğendim cidden.

ahah musti fobisi listesi iyiymiş.
ama bu hafta o listeden çıkabilirim çünkü ilk haftaya göre iyi seçim olmuş beğendim cidden.
ayy çıkkk bencede neden bir fobi listesinde olmayı seçesinki ben olsaydım bende çıkmaya çalısırdım ayrıca neden korkutuyorsun ozaman beni ben ciddiye alıyorum