Yok yok beğen.Şaka yapıyorum ben.
yerine geliyor
Yok yok beğen.Şaka yapıyorum ben.
Sağol teşekkür ederim.biliyorum canım canıııı bu ara bana bol bol şaka yapın moralim
yerine geliyor
Sağol teşekkür ederim.
Sen zaten bu forumun gulüsün gulü. Nezaket abidesi,kibarlık timsali,hosgörü örneği ...Yalın hakkında ilk defa negatif bir yorum duyuyorum forumumuz çok sever normal sezonda finale kalmıştık.
İnşallah sevdiğin şarkılarını seçerim diyelim o zaman.
Sen bana 10 puan vermene rağmen teşekkür ettim.Kötü puan sayılmazdı tabii ama teşekkür etmeyebilirdim de.
Beni sonlara etiketlediğin için şarkıyı pek beğenmedimbu hafta nostaljiye kısa bir ara verelek bilinmeyen şarkı riskini almama kararı aldım 2012 yılından en yakın dönemden geliyoruz ve forum üyelerininde hemen hemen herkesin bildiği bir parça olmasınında avantajını kullanmak istiyorum herkese başarılar
racap 0:22-1:22 kısa yoldan bakmak isteyenler için😉😉😉
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab
ayoll konudan kopyaladım koydum sonra sırasıyla etiket yaptım kim baştaymıış kim kıçtaymış vlla hiç dikkat etmedimki zaten canım çıktı etiket yapmaktanBeni sonlara etiketlediğin için şarkıyı pek beğenmedim
Kıç dediğin için bunun bedelini ödeyeceksin 5 puanayoll konudan kopyaladım koydum sonra sırasıyla etiket yaptım kim baştaymıış kim kıçtaymış vlla hiç dikkat etmedimki zaten canım çıktı etiket yapmaktan
seninle yarışmak güzeldi çiğdem artık 4. sezon olursa orda yarışırız.bu hafta nostaljiye kısa bir ara verelek bilinmeyen şarkı riskini almama kararı aldım 2012 yılından en yakın dönemden geliyoruz ve forum üyelerininde hemen hemen herkesin bildiği bir parça olmasınında avantajını kullanmak istiyorum herkese başarılar
racap 0:22-1:22 kısa yoldan bakmak isteyenler için😉😉😉
@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @berkann @primavera @HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @Aserat @S.G.A.T. @*YıldırıM* @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab
allah allah assolist diyelim ozaman anlaşalım sılayada o yakışır benceKıç dediğin için bunun bedelini ödeyeceksin 5 puan
Sıla'yı nasıl buldun bu haftaallah allah assolist diyelim ozaman anlaşalım sılayada o yakışır bence
hiçbir şarkıyı dinleyemedimki bakamadımSıla'yı nasıl buldun bu hafta
Önce benim şarkıyı dinlersen kafadan 10 ile başlarsınhiçbir şarkıyı dinleyemedimki bakamadım
ayoll senin puanın bizi hiç etkilemez çünkü musti fobisi olanların listesi var bende onların puanlarını zaten hesapladığımız için bize fark etmiyorseninle yarışmak güzeldi çiğdem artık 4. sezon olursa orda yarışırız.
ahah musti fobisi listesi iyiymiş.ayoll senin puanın bizi hiç etkilemez çünkü musti fobisi olanların listesi var bende onların puanlarını zaten hesapladığımız için bize fark etmiyor
şimdi onu arayamamki sen videoyu paylaş bana bakarım şimdiÖnce benim şarkıyı dinlersen kafadan 10 ile başlarsın
Beni?ahah musti fobisi listesi iyiymiş.ama bu hafta o listeden çıkabilirim çünkü ilk haftaya göre iyi seçim olmuş beğendim cidden.
şimdi onu arayamamki sen videoyu paylaş bana bakarım şimdi
ayy çıkkk bencede neden bir fobi listesinde olmayı seçesinki ben olsaydım bende çıkmaya çalısırdım ayrıca neden korkutuyorsun ozaman beni ben ciddiye alıyorumahah musti fobisi listesi iyiymiş.ama bu hafta o listeden çıkabilirim çünkü ilk haftaya göre iyi seçim olmuş beğendim cidden.
Orta bir şarkı.
3:16 - 4:16 istersen tamamını da dinleyebilirsin sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?