Disturbia.
Neyse sağlık olsun. Biraz elektrorik müziktir. Belki tarzın eğildir.
Zaten onla geliyorum@-potterhead- Dağlar Dağlar ile gelirsen yine ona yakın bir puan alırsın.
Zaten onla geliyorumArtık birinci olurum umarım
Vayyy iki darbe . 😱 Hem emekli editör hem de tirp eyv.Ay yalan borcum mu var emekli editör hiç çekemeyecem gece gece triplerini.
Vayyy iki darbe . 😱 Hem emekli editör hem de tirp eyv.
Bakalım kim kimi ezecek göreceğizBu hafta benimde şarkım dımtıs dımtıs.Ezer yani.
Bakalım kim kimi ezecek göreceğiz
Yahu senin kaliteden ne anladığın önemli neye göre kime göre kaliteli bunu görmek lazım önce.Müzik kalitesi olarak benimkinin ezmesi lazım ama bilemicem yine de.@Amoureux Disturbia ile aran nasıl.Bence sen tam puan verirsin öyle hissettim.
Yahu senin kaliteden ne anladığın önemli neye göre kime göre kaliteli bunu görmek lazım önce.
Başlatma globaline yabancı delisi olmuşsunuz sorsak şarkıda ne anlatılıyor onu bile anlamazsın.Ben global müzik anlayışına göre şey yapıyorum.
Başlatma globaline yabancı delisi olmuşsunuz sorsak şarkıda ne anlatılıyor onu bile anlamazsın.
Şarkılarda anlam aramıyor olabilirsin ama emeğe de saygın pek yok senin ikinci sınıf şarkı olarak itham ettiğinden belli. Sıla tüm albümü kendi emeğiyle yapan bir isim buna saygı duy.Sıla'nın anlattıkları işime yaramıyor o kadar da bir şey anlamaya gerek yok.
Şarkılarda anlam aramıyor olabilirsin ama emeğe de saygın pek yok senin ikinci sınıf şarkı olarak itham ettiğinden belli. Sıla tüm albümü kendi emeğiyle yapan bir isim buna saygı duy.
Şarkılarda anlam aramıyor olabilirsin ama emeğe de saygın pek yok senin ikinci sınıf şarkı olarak itham ettiğinden belli. Sıla tüm albümü kendi emeğiyle yapan bir isim buna saygı duy.
Her şakanın altında bir gerçek yatar insanların içinde barındırdıkları ancak onlarla baş edemedikleri öfke ya da sinirleri olabilirBurda dedikleri mi ciddiye mi alıyorsun sen.Senle uğraşmak için diyorum. Yoksa Sıla'ya buruşmuşta dedim.
Her şakanın altında bir gerçek yatar insanların içinde barındırdıkları ancak onlarla baş edemedikleri öfke ya da sinirleri olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?