MusicSurvivor All Star | 17.Hafta

Bugün okula gitmedim o yüzden recapı şimdi yapayım

Ama üşendim

aa hayal kırıklığına uğrdım bukadar sevdiğim bir şarknıın sözleri😱😱😱

oylarımı değiştiricem şimdi

owww içeriği çok kuvvetliymiş
)

beybi beybi
kaba oğlan
yukarı kaldır beni
oww beybi beybi
naaaah naahh
boom bomm
ittir kaldır indir beni
oww beybi kaba şey
elle beni yelle beni
)))

türkçesini okumaz olaydık? herşeyi çevirmemek lazımmış,
demekki orjinal haliyle bırakmak en iyisi bir daha çeviri yapma sokak sanati
))

Sevmedin mi.
Biraz artıonsekiz ama sana mani değildir her halde.

Sevmedin mi.
Biraz artıonsekiz ama sana mani değildir her halde.
sözleri çok sevdimde sanki rihannayı yollu gibi gösteriyor şarkı sözleri
) oysa biz onu daha bir utangaç hanım hanımcık felan biliyorduk o yüzden hayal kırıklığı oldu
)

Bu hafta çok bir şey bekleme bence şarkıdan soğudum bir anda

Beklendiği gibi bir hareket. Dile getirmeni tahmin etmiyordum.
Ben arkadan iş çevirmem sana söylemeden de yapabilirim bunu ama ısrarla dikkat ediyorum birkaç haftadır sırf kırmak için kırıyorsun puan yok şura kötü yok bura kötü o yüzden de 1 en olmadı 2 veriyorsun ama bu hafta geri planda kalmayacaksın o işin espri tarafı ama yalın ve Mustafa'nın şarkıları iyi sende muhtemelen onlardan sonra gelen olacaksın. Ben sen Sıla'ya 1 versen de sürekli Rihanna'ya verdiğim hiçbir puanda oynama yapmadım yapmam da ama biraz tepki göstermek adına söyleyeyim dedim. Bu önyargın sadece sıla üzerinde çok etkili diğerlerinde bu özelliği sergilemiyorsun. Yani merak etme benden kaç puanı hakediyorsa onu alacak şaka karışımlı ciddi söylüyorum bu yazdıklarımı

Peki. Aralarında en sevmediğim ismin Sıla olduğunu biliyorsun. Kasıtlı yapıyor fikrini aklından sil malesef en zayıf o kalıyor.
Ceceliyide sevmem oda sen kadar tada bir yukarısı alıyor. Hiç bir Sıla şarkısı Tarkan yada Katy şarkısı etmez kendimce o sebeple çoğunlukla mecburen oluyor hele ki son haftalarda.

Bende onu anlatmaya çalışıyorum hiçbir yalın yahut Mustafa şarkısı Rihanna etmez bende ama burada o eder bu ederden daha çok o güzel bu güzel söylemlerine takılı kalmalıyız. Senin oy verme mantığın şu Katy kötü dahi olsa Sıla'yı daha az sevdiğimden katye daha çok puan vermeliyim şuan yazdıkların bundan ibaret. Bak ben Sıla'ya verdiğin kötü puanda değilim düşük verebilirsin bugüne kadar sesim çıktı mı sorayım sana hep gülerek dedim ya sana aa 3 vermişsin bayağı yükselmişim. Ama oy verme baremin üzgünüm ama sanatçıyı sevip sevmeme durumuna göre işliyor senin eğer öyleyse zaten beklentim yok senden puan yönünden.
Neyse söyleyeceklerim bu kadar sadece içimdekileri bil istedim başka bir neden arama yani.

Recapı bekliyoruz.