bakalım hele - leğende aşk- nasıl bişeymiş görmemiz lazımLegendary Lovers
bakalım hele - leğende aşk- nasıl bişeymiş görmemiz lazımLegendary Lovers
@Harunnn60 çeyrek finale de kalcan bence
birde böyle küçüklük resmimiz var o dönem daha hayallere dalmıştık gelecek için talim yapıyorduk
kız @Çiğdem- koş destete nin bebekliği 😱berbat söylüyor)
birde böyle küçüklük resmimiz var o dönem daha hayallere dalmıştık gelecek için talim yapıyorduk)
şarkıyı inceliyorum daha17. HAFTA
Veeee Rihanna'nın en iyi 3 şarkısından öncesine geldik. 3 haftadır zirvenin sahibi olarak büyük bir başarı sergileyen Rihanna bu haftada çok iddialı geliyor.
Az laf çok iş diyerek şarkımı sizlere sunuyorum.
İşte karşınızda Rude Boy;
@Felon @tolgab @xdragxx @Yiğitt @yigit_00 @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @xemrexxx @pompy @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @denizz19 @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Harunnn60 @Maskeli Fedai ve diğer herkes..
bu haftaki şarkıyı beğendim en azından izleyeceğimiz video yok ortadaEvet işte geldik asıl efsane şarkılara geçme vakti
Bu hafta Tarkan`nın en efsane şarkıları arasında gösterilen bugün çoğu şarkının altyapısına ulaşamadığı bir şarkıyla karşınızdayız''Ölürüm Sana''
@sokak sanati @denizz19 @Bully @EFE UYSAL @Harunnn60 @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @destere @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @Billy Kane @hayret bi şey @ABAY_06 @batuhankaralar @Yiğitt
şarkıyı inceliyorum dahakararımı üç beş güne veririm
bu haftaki şarkıyı beğendim en azından izleyeceğimiz video yok ortadaböylesi daha iyi
ilk mesajındaki daha güzeldi sanki bu olmamışPardon Yanlış Oldu
Evet işte geldik asıl efsane şarkılara geçme vakti
Bu hafta Tarkan`nın en efsane şarkıları arasında gösterilen bugün çoğu şarkının altyapısına ulaşamadığı bir şarkıyla karşınızdayız''Ölürüm Sana''
@sokak sanati @denizz19 @Bully @EFE UYSAL @Harunnn60 @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @ozgur2113 @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @destere @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @Billy Kane @hayret bi şey @ABAY_06 @batuhankaralar @Yiğitt
daha izliyorum tek bir izleyiş kesmediÇabuk karar vermen gerekliydi o videoyu izleyince.
Klip sana göre izle beğenirsin herhaldeilk mesajındaki daha güzeldi sanki bu olmamış
daha izliyorum tek bir izleyiş kesmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?