Doğru haklısın şimdi kulaklıkları takıp dinlemeye başladım reyiz.
Valla izlemiyorum ama Rihanna'ya gelince izliyecem.
@destere gibi yumos davranma.
Doğru haklısın şimdi kulaklıkları takıp dinlemeye başladım reyiz.
yumoş dur bakayım TDK yumoş kelimesi için nasıl bir açıklama yapmış hımm buldum aha burda işte açıklama buymuş = yumoş kelimesi genelde topişlerin yarıştıkları şarkıcılar yüksek puan almadığında, karşıdaki hakedene hakettiği puanı veren değerli şahsiyetlere iftira atmak için kullandıkları anlamsız bir kelimedir? bu tarz topişleri dikkate almayınız ve bunları harem ağası ilan ederek toplumdan dışşlayınız ?O nası oluyor öğretsene @destere.
bence oy kullanma sen canımDoğru haklısın şimdi kulaklıkları takıp dinlemeye başladım reyiz.
kulakların bayram ediyor demek
Kulaklarım şuan işkence görüyor sanki kulaklığı fırlatıp atasım var bir @sokak sanati etkisi yok.kulakların bayram ediyor demek
pis bence camdan atla.ssKulaklarım şuan işkence görüyor sanki kulaklığı fırlatıp atasım var bir @sokak sanati etkisi yok.
HayırlısıPuanlarımı kullandım ama neyi nasıl bulduğumu söylemeyeceğim
sana kim kullan dedi pis ay yapımcı.ssPuanlarımı kullandım ama neyi nasıl bulduğumu söylemeyeceğim
ay bu da oy kullanmış.ssOylarımı kullandım çoğu iyiydi şarkıların bir kaçı hariç sıralamaya sokarken zorlandım baya herkese bol şans.
Ne var beğenemedinmi koriş kılıklı.))))))sana kim kullan dedi pis ay yapımcı.ss
ay bu da oy kullanmış.ss
sen korişe kurban ol seninkillerden yüksek reytingiNe var beğenemedinmi koriş kılıklı.))))))
Puanlarımı kullandım ama neyi nasıl bulduğumu söylemeyeceğim
Oylarımı kullandım çoğu iyiydi şarkıların bir kaçı hariç sıralamaya sokarken zorlandım baya herkese bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?