Yahu git işine saçmalama burada saçmalama işte.4 saniye dayanamadım.😱
Yahu git işine saçmalama burada saçmalama işte.4 saniye dayanamadım.😱
Yahu git işine saçmalama burada saçmalama işte.
Yahu delirtiyorsun insanı 4 saniye dayanamadım nedir zaten 4 saniyede müzik başlıyor attın yaniDelirdi.Sus ders çalışıyorum.ss
Yahu delirtiyorsun insanı 4 saniye dayanamadım nedir zaten 4 saniyede müzik başlıyor attın yani
Sen Rihanna dinleye dinleye müzik zevkin diplere inmiş Sıla'nın sesi herkese ninni gibi masalsı geliyor ama sen anlamazsınHer halde şarkının başladığı kısma dedik.
Sen Rihanna dinleye dinleye müzik zevkin diplere inmiş Sıla'nın sesi herkese ninni gibi masalsı geliyor ama sen anlamazsın
ne demiş atalarımız ?Teşekkür ederim.
Sana küfür etsem yine 20'den aşağısını veremezsin bu şarkıya.
ne demiş atalarımız ?
''eyyyy oğul yeni doğan bebenin çükünü görmeden oğlun oluğuna inanma ! ''
kıssadan hisse işteyani gözlerinle puanı görmeden tam puanı çantada keklik sanma)
bakalım artık sonuçlar belli olunca ak koyun kara kedi belli olur
Begenmene sevindimBen de gönderdim oyları. Bu hafta da pek olağanüstü iş yoktu ama geçen haftanın bir tık ilerisinde. Tarkan, Manço ve Ahmet Kaya fena değildi, yüksek puanlar onlara gitti. Rihanna %1 music ile haftaya imzasını atmış, bence geçen haftakinden bile daha kötüydü müzikal olarak, pek iç açıcı puan gitmedi ona.
Yalın ise çok kötü ve klişeydi, bildiğin yaz şarkıcısı Gibi sanırsın Cornetto reklamı. Klibini de hiç beğenmedim, saçma ve amaçsızdı. Böyle gençlik şarkıları olsun, gençlik klipleri olsun, gençlik filmleri ya da dizileri olsun kayda değmez işler hepsi. Zaman geçirmelik. Yalın'a da bu hafta hoş olmayan puan gitti maalesef. @Bully hakkını helal etsin.
Sıla, keşke bir kere de klibinde etrafındakilerle şarkı söylemese, biraz hareketli olmasa ve melankolik olsa. Sesi ve kendisi çok güzel, ilerleyen haftalarda daha iyi sözlerle gelirse oyum daha da yükselecektir. Şimdilik orta şekerli.
Katty Party ve Ceceli'yi de bu hafta beğendim, fena değildi. Yıldız Tilbe, geçen haftaların gerisinde kaldı hiç şüphesiz.
Sen demeden verdik.@Almila @cevaa @Reytinger @xdragxx @Titanium @hayret bi şey @destere @Ahmad @mrt-06 @cookies oy vermeyi unutmayın sonra pişman olursunuz.
@GunesinOglu arayı çok uzun tutuyor daha yarın akşama kadar süremiz var ama böyle aralar genişledikçe rihanna shakira düetinden ilk izlediğimizde aldığımız heyecan aşk vede değişik duygular sönmeye başlayacak gibi sonunda cücük kadar puan veresimiz var@Almila @cevaa @Reytinger @xdragxx @Titanium @hayret bi şey @destere @Ahmad @mrt-06 @cookies oy vermeyi unutmayın sonra pişman olursunuz.
ay pis sana niye oy kullandırıyorlar ki o esprilerin sahibinin akli dengesi yoktur zaten ssSen demeden verdik.
Sen demeden verdik.
@GunesinOglu arayı çok uzun tutuyor daha yarın akşama kadar süremiz var ama böyle aralar genişledikçe rihanna shakira düetinden ilk izlediğimizde aldığımız heyecan aşk vede değişik duygular sönmeye başlayacak gibi sonunda cücük kadar puan veresimiz var
daha puan vermemiştim sen saydırmaya devam etJüriliğin hakkını en iyi verenlerdensin zaten ben sadece emin olmak istedim.
Sende zaten bir gül ağalasma başladı normaldir.))
daha puan vermemiştim sen saydırmaya devam et
bu sözler sana elektrik direği , çanak anten ve kapak olarak geri dönecektir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?