@sokak sanati niye unutayim kardesim ne zaman unuttugumu gördün kullandim bile oyumu sana da yıldızlı pekiyi verdim
@sokak sanati niye unutayim kardesim ne zaman unuttugumu gördün kullandim bile oyumu sana da yıldızlı pekiyi verdim
pekiyiden önceki yıldıza ne verdin.ss@sokak sanati niye unutayim kardesim ne zaman unuttugumu gördün kullandim bile oyumu sana da yıldızlı pekiyi verdim
her zamanki gibi çarpık ve pissin.ss@sokak sanati evet bu zamana kadar ki en iyi sarkindi ve klipte ayni tabi
@xemrexxx yıldıza düsük verdim diye hatirliyorum
bu haftaki klip güzel bir shakira ve rihanna kadar olmasada sevdim katy i yalnız yine dişleri telmaşa kızın@destere kıyamaz bana.
hımmm bu sözü oylarımı göndermeden önce duyduğum iyi olduDestere bilmeden konuşuyor boş ver
@sokak sanati evet bu zamana kadar ki en iyi sarkindi ve klipte ayni tabi
@xemrexxx yıldıza düsük verdim diye hatirliyorum
bu haftaki klip güzel bir shakira ve rihanna kadar olmasada sevdim katy i yalnız yine dişleri telmaşa kızın
hımmm bu sözü oylarımı göndermeden önce duyduğum iyi oldu))
@eskici tam puanın benim ama dimi
Biz baldıra değil şarkıya puan veriyoruz bebişSıla'nın Shakira'nın tek bir baldırı edeceğine inanmaya çalışma total
Biz baldıra değil şarkıya puan veriyoruz bebiş
O mübahlık sadece senin için geçerli çünkü sesten öte baldır kokuyorBurası survivor. Baldır kol bacak her şey mübah
O mübahlık sadece senin için geçerli çünkü sesten öte baldır kokuyor
Sıla'nın sesindeki o tını Rihanna'nın şişme dudaklarına bin basarSes ile yarışacak biri yok o sebeple baldırdan giriyoruz
Canlı da görelim.Sıla'nın sesindeki o tını Rihanna'nın şişme dudaklarına bin basar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?