MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Anladım sanırım başarılı olanlar bir daha seçilmiyor.öbür yarışmacılar için böyle şart yok
hayır cnm her sezon farklı olmak zorunda aynı yarışmacı yarıamaz diğer sezon
ama şarkıcılar az kaldığı için 1.sezonda elenenler 4.sezonda olabilir diye düşünmüş iddalı şarkıcılar az kaldı çünkü 🙂🙂🙂

Kız 4.sezon yarışma bence stresten öleceksin.

Aslında şöyle bir alternatif olabilir..yarıştığı sezonda kazanan yarışmacı dışında öbür yarışmacılar yarışma durumu olsa daha iyi olur..böylece şarkıcı seçme durumu kısıtlı olmamış olur..tabi bu yarışma formatı olarak mümkün olursa kolaylık olur

all star olarak yaptık zaten bence daha yeni ezona karışmasınlar

ayna grubu severmisin bu arada

all star olarak yaptık zaten bence daha yeni ezona karışmasınlar

ayna grubu severmisin bu arada
Yarışmacı sayısı tüm sezonlar farklı yapıldığında mutlaka bir yerde artık bilinmiş yarışmacı kalmayacak böylece ms yarışması bitme durumu olabilir..bu yarışma forumun en iyi yarışması o yüzden bitmesini asla istemiyorum..o yüzden yarışmacı kısıtlaması olmasın dedim..
Ayna grubu Erhan Güleryüz şarkıları iyidir..çok dikkat çeken şarkıları da bulunuyor.ama rakipleri kim olacak birazda buna bağlı bir durum.

rakipleri gelince bakacaz artık cnm zaten artık doyduk yarışmaya zevkine yarışırız

ayna gurubunun çok özel bir çok şarkısı varken ayrıda erhan güleryüzünde çok özel bir çok şarkısı var bu bana büyük zenginlik sağlıcak şarkı bulma açısından

VE OYLAMA BAŞLADI!

01-BARIŞ MANÇO-KARA SEVDA
02-MUSTAFA CECELİ-DÖN
03-SILA-İNŞALLAH
04-RIHANNA-CAN T REMEMBER TO FORGET YOU
05-YILDIZ TİLBE-SOR
06-YALIN-YENİDEN
07-KATY PERRY-DARK HORSE
08-AHMET KAYA-UNUTAMAM SENİ
09-TARKAN-ACIMAYACAK

Not : Son oy yollama tarihi 17.11.2015 Salı günü saat 18.00'dir!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 9,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 8, en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar

@sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*

Hayırlı olsun bakalım, inşallah haftayı atlatırız.

Herkese başarılar, yarın kullanırım oylarımı.

Biliyorum daha önce baya yarışıldığı için bütün arkadaşlar yarışmaya doymuştur.ama bu yarışmada ilk kez bulundum.juri olarak dahi burda bulunmak acayip keyifli..bu yarışma eğer biterse forum yarışma olarak eksik olacaktır bence