Ay neler diyor. 😱Yerim nolcak.Senide yeriz.
Sen çok değiştin, eskiden böyle değildin.
Ay neler diyor. 😱Yerim nolcak.Senide yeriz.
Ay neler diyor. 😱
Sen çok değiştin, eskiden böyle değildin.
Ay sende şarkı bitmedi mi hala utanmadan buralara kadar geldi.Benim şarkım harika var ya.Yarın paylaşınca aaa ben bunu dinlemiştim diyeceksiniz.
Ay sende şarkı bitmedi mi hala utanmadan buralara kadar geldi.
Sana mı sordum ben avukatı mısın onun. ssOho daha 3-4 tane çok güzel şarkısı var
Daha buralardayım.Ay sende şarkı bitmedi mi hala utanmadan buralara kadar geldi.
Kal zaten buralarda Yalın'a verdiğin puanlardan çok memnunum.Daha buralardayım.
Bu haftaki şarkım Gibi Gibi, yorumları bekliyorum hepinizden
Bu haftaki şarkımız "Konuşmadığımız Şeyler Var" albümünün en başarılı hareketli şarkılarından biri olan "KAFA" olacak.
Bu hafta, Yalın'ın "Bir Bakmışsın" albümünün büyük ses getiren çıkış parçası "Küçücüğüm" ile karşınızdayız.
Ben?yani işte gibi gibi
açarız radyoyu yol nereye biz oraya @denizz19
aştın kendinisevdiklerimi sıralayıp duruyorsun hayırdır inşallah
bu haftayı kurtarırsın şarkı güzel ama daha güzel şarkılarda var
AHMET KAYA'NIN YİNE EFSANE ŞARKILARINDAN BİRİSİ ''ARKA MAHALLE'' BU HAFTA SİZLERLE...
Bu hafta ödülleri silip süpürmüş olan ''Sevdanın Son Vuruşu'' ile karşınızdayız
Şarkıya antilik yapmayın
yani işte gibi gibi
Bizim derdimiz haftayı kurtarmak değil final puanına oynamak hiçbir zaman elenmemeye oynamadım.yani işte gibi gibi
En sevdiğim şarkılarından. Daha önce de dediğim gibi tam puan.Bu haftaki şarkım en popülerlerden
@Bully @Çiğdem- @sürgünüm @denizz19 @HarzeM @sokak sanati @Harunnn60 @Billy Kane @Maskeli Fedai @hayret bi şey @OzaN @tolgab @Ahmad @Tzira @GunesinOglu @Castei @turkuazz @ozgur2113 @xemrexxx @-potterhead- @destere @vadikızı @DarkLeqenD @Almila @soo @xdragxx @apoyta @eskici @BesaleT @adımutlulukk @cevaa @ABAY_06 @Amoureux @mrt-06 @Felon @Yiğitt @cookies @Reytinger @S.G.A.T.
Bu haftaki şarkım en popülerlerden
@Bully @Çiğdem- @sürgünüm @denizz19 @HarzeM @sokak sanati @Harunnn60 @Billy Kane @Maskeli Fedai @hayret bi şey @OzaN @tolgab @Ahmad @Tzira @GunesinOglu @Castei @turkuazz @ozgur2113 @xemrexxx @-potterhead- @destere @vadikızı @DarkLeqenD @Almila @soo @xdragxx @apoyta @eskici @BesaleT @adımutlulukk @cevaa @ABAY_06 @Amoureux @mrt-06 @Felon @Yiğitt @cookies @Reytinger @S.G.A.T.
Es'ten sonra en sevdiğim şarkısıBu haftaki şarkım en popülerlerden
İnşallahBeraber final puanı alırız inşallah Efe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?