Boşuna umutlanma Tarkan Musti'nin intikamını falan alamaz.ayy sen merak etme kimse seni tutamaz
Boşuna umutlanma Tarkan Musti'nin intikamını falan alamaz.ayy sen merak etme kimse seni tutamaz
Ben bu şarkıya çok antiyim biliyor musun Sıla'ya verilmesi gereken tüm ödülleri sırf Tarkan sahneye çıksın diye 8 ödül vermişlerdi bu haksızlığı unutmadım o yüzden çok bir şey bekleme zaten şarkıyı da çok sevmem
Melunler birleşmiş .ss Kiskanmayin TarkaniSerdar Ortaç da bu şarkı yüzünden hiç ödül alamamıştı.
Bu yüzden elemim var şarkıya. Şarkı güzel ama çok bir şey bekleme benden.
albümün açık ara en iyi şarkısı bence ama millet tüm ödülleri aldı diye şarkıya kinlenmiş 2.sezon @OzaN da diyordu ödülleri alınca gıcık oldum 1 vericem diyeSerdar Ortaç da bu şarkı yüzünden hiç ödül alamamıştı.
Bu yüzden elemim var şarkıya. Şarkı güzel ama çok bir şey bekleme benden.
İyi şarkı daha öncede dinlediğim bir şarkı..Bu hafta, Yalın'ın "Bir Bakmışsın" albümünün büyük ses getiren çıkış parçası "Küçücüğüm" ile karşınızdayız.
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
Önce sen.
Bu laflarından ötürü bu hafta sana 1 1 1 1ay sen bir sus çarpık çirkin evde kalma adayı pis .sss
Berbat
Önce sen.
Berbat
Ay ne kıskanacaz ala ala 6 final puanı alabilmişsin zaten.Melunler birleşmiş .ss Kiskanmayin Tarkani
sınav internetten inkilap tarihiSınavlara müzikle çalış reis
Melun ne kadar da alaycı .ss GıcıkAy ne kıskanacaz ala ala 6 final puanı alabilmişsin zaten.
Yüksek verişir, ödeşiriz.Iyy çıkarcı.Geçen haftaya göre kötü.
Çık dışarı!!!
Serdar'ımın hakkını yedi bu şarkı benim de kinim büyük.albümün açık ara en iyi şarkısı bence ama millet tüm ödülleri aldı diye şarkıya kinlenmiş 2.sezon @OzaN da diyordu ödülleri alınca gıcık oldum 1 vericem diye
Değiştir bence şarkıyı yoksa işin zor.Melun ne kadar da alaycı .ss Gıcık
2-3 verirsen arkadaşlık biter !!!!Serdar'ımın hakkını yedi bu şarkı benim de kinim büyük.
Ama ben o kadar acımasız olmam 2-3 falan veririm.
Arkadaşlığa göre puan vermiyoruz burada.2-3 verirsen arkadaşlık biter !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?