aa çok ayıp ben seni desteklemiştim finalde
Moralimi bozuyorsun. Daha Yalın ve Tarkan'dan intikam alcaz.
aa çok ayıp ben seni desteklemiştim finalde
Ay biz aynı sezonda bile değildik benden ne intikamı alacan.Moralimi bozuyorsun. Daha Yalın ve Tarkan'dan intikam alcaz.
Yuh be.@ABAY_06 cığım @eskici ciğim @hayret bi şey ciğim @Titanium cuğum @DarkLeqenD çiğim @xdragxx çığım @EFE UYSAL cığım @Tzira cığım @S.G.A.T. çığım @cookies çiğim ....
Moralimi bozuyorsun. Daha Yalın ve Tarkan'dan intikam alcaz.
ceceli ile tarkan gitsin sırada siz varsınız melunlarAy biz aynı sezonda bile değildik benden ne intikamı alacan.
Yuh be.
Yıldız'ı kaale almıyoruz artık bu hafta itibariyle.
denizciğimin şike ağı sağolsunYıldız'ı kaale almıyoruz artık bu hafta itibariyle.En güçlü şarkını da harcadın.
Ne oldu yine.selam herkese
jürilikten ayrılıyorum kesin kararımdır bana egoist diyen bencil diyen
birinin yarışmasında kalmıcamm kimse kararımdan vazgeçirmeye
çalışmasın geri dönmücem zaten @GunesinOglu da istemeyecektir
@denizz19 @Harunnn60 @Çiğdem- @EFE UYSAL @sokak sanati
ay hep bir tartışma hep cücük @GunesinOglu nun reyting oyunları .ssselam herkese
Oh my gotselam herkese
Oh my gotAyy ne geçimsiz ikilisiniz siz ya her hafta aynı diyaloglar dönüyor sayfada reklam mı yapıyorsunuz ne
Ya tamam oda kötülüğünde demiyor yoksa Cengiz iyidir. Ağzından kaçmış işte. Yoksa oda kimsenini kötülüğünü istemez.deniz sinirim tepemde şaka falan değil reklam da değil yeter artık
karşısında çocuk var gibi benimle oynuyor bana deli diyemez
egoist diyemez
ne vazgeçilmesinden bahsediyorsun sen kızz @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai üçlüsü bu haftakı oylarının bile sayılmaması için dilekçelerini çoktan yollamışlar @GunesinOglu naselam herkese
@GunesinOglu ne konuşmuştuk biz.Melek Jüriliğe devam ediyor.
Aranızda ki problemi bilemem ama yarışmayı yansıtmazsınız olur biter. @vadikızı oylarını verir sana böyle gider işte.
İkinizde sanırım anlaşamıyorsunuz o yüzden karşılıklı konuşma olmasın bu sayede ikinizde üzülmezsiniz.
Özelden ne dedim ben sana.hayır efendim etmiyorum yeter artık yeter bende insanım ya
@GunesinOglu aranızdaki sorun her ne olursa olsun her şeyden önce karşındaki kişinin senden kaç yaş büyük olduğunu hatırla ve ona göre davran. Melek seni çok seviyor her sohbet ettiğimizde adın geçtiğinde bunu her daim söylüyor ama senin yaptığına bak. Yahu şu meleği bile kırabiliyorsanız ben size daha ne diyeyim Allah aşkına forumun en masum isimlerinden ve en sakin üyelerinden biri yazıktır yani ve kaldı ki yaş olarak büyük az hürmet lütfendeniz sinirim tepemde şaka falan değil reklam da değil yeter artık
karşısında çocuk var gibi benimle oynuyor bana deli diyemez
egoist diyemez
Hahahaha.ne vazgeçilmesinden bahsediyorsun sen kızz @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai üçlüsü bu haftakı oylarının bile sayılmaması için dilekçelerini çoktan yollamışlar @GunesinOglu na
ben de jürilikten ayrılmasının iptali için başvuruyorum şunun şurasından yıldızın müziğinden anlayan kaç kişi kaldıne vazgeçilmesinden bahsediyorsun sen kızz @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai üçlüsü bu haftakı oylarının bile sayılmaması için dilekçelerini çoktan yollamışlar @GunesinOglu na
diyorum iyice macunlaştı reyting için her şeyi yapıyor pis.ss@GunesinOglu aranızdaki sorun her ne olursa olsun her şeyden önce karşındaki kişinin senden kaç yaş büyük olduğunu hatırla ve ona göre davran. Melek seni çok seviyor her sohbet ettiğimizde adın geçtiğinde bunu her daim söylüyor ama senin yaptığına bak. Yahu şu meleği bile kırabiliyorsanız ben size daha ne diyeyim Allah aşkına forumun en masum isimlerinden ve en sakin üyelerinden biri yazıktır yani ve kaldı ki yaş olarak büyük az hürmet lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?