MusicSurvivor All Star | 13.Hafta

@GunesinOglu ne konuşmuştuk biz.
Melek Jüriliğe devam ediyor.

Aranızda ki problemi bilemem ama yarışmayı yansıtmazsınız olur biter. @vadikızı oylarını verir sana böyle gider işte.

İkinizde sanırım anlaşamıyorsunuz o yüzden karşılıklı konuşma olmasın bu sayede ikinizde üzülmezsiniz.

Oh my got
Ayy ne geçimsiz ikilisiniz siz ya her hafta aynı diyaloglar dönüyor sayfada reklam mı yapıyorsunuz ne

deniz sinirim tepemde şaka falan değil reklam da değil yeter artık
karşısında çocuk var gibi benimle oynuyor bana deli diyemez
egoist diyemez

egoist diyemez
Ya tamam oda kötülüğünde demiyor yoksa Cengiz iyidir. Ağzından kaçmış işte. Yoksa oda kimsenini kötülüğünü istemez.

ne vazgeçilmesinden bahsediyorsun sen kızz @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai üçlüsü bu haftakı oylarının bile sayılmaması için dilekçelerini çoktan yollamışlar @GunesinOglu na

hayır efendim etmiyorum yeter artık yeter bende insanım ya

egoist diyemez
@GunesinOglu aranızdaki sorun her ne olursa olsun her şeyden önce karşındaki kişinin senden kaç yaş büyük olduğunu hatırla ve ona göre davran. Melek seni çok seviyor her sohbet ettiğimizde adın geçtiğinde bunu her daim söylüyor ama senin yaptığına bak. Yahu şu meleği bile kırabiliyorsanız ben size daha ne diyeyim Allah aşkına forumun en masum isimlerinden ve en sakin üyelerinden biri yazıktır yani ve kaldı ki yaş olarak büyük az hürmet lütfen

ne vazgeçilmesinden bahsediyorsun sen kızz @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai üçlüsü bu haftakı oylarının bile sayılmaması için dilekçelerini çoktan yollamışlar @GunesinOglu na
ben de jürilikten ayrılmasının iptali için başvuruyorum şunun şurasından yıldızın müziğinden anlayan kaç kişi kaldı

diyorum iyice macunlaştı reyting için her şeyi yapıyor pis.ss

Puan Durumu :

1)166
2)150
3)131
4)124
5)122
6)114
7)101
8)100
9)94
10)93