Maskeli Fedai
Favori Üye
Keyfini mi bekleyecez niye son dakikaya bırakıyon
bence -50 ile başlasınKuzu kuzu ile gel elen.
Bekleyin azcikKeyfini mi bekleyecez niye son dakikaya bırakıyon
Bu kadar kararsızlığın sonunda elenecen gibi.Bekleyin azcik
Banada öyle geliyor .ssBu kadar kararsızlığın sonunda elenecen gibi.
ayol sen de az sinirlen korkut cücük acunu gerçi senin her yerin sinir olsa nolicek @Çiğdem- gibi bir deri bir kemiksin marullarını da kestirmişsin hiç etkin kalmadıRecap bugün gelsin
Şansını zorlama çabuk yapmaya başla şu recapı 😡Bekle dedi reacpı yapacaktım izin vermediŞimdi de kesin çıkarım
Özele gelBekle dedi reacpı yapacaktım izin vermediŞimdi de kesin çıkarım
bir dinleyelim bakalımBu haftaki şarkım 'Azap'
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM* @sokak sanati @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @EFE UYSAL @-potterhead-@Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully
Özeline başlayacam senin de çok işi gücü varmış gibi son dakikaya bırakıyor vakit geçti ayrıca.Özele gel
ay biz sizin keyfinizi mi beklicez arkadaş geç kalmış cezasını veriniz lütfen cücük bey yoksa çekeceğin varBekle dedi reacpı yapacaktım izin vermediŞimdi de kesin çıkarım
İyide recabi yolladım ben cucuk yyapmıyorÖzeline başlayacam senin de çok işi gücü varmış gibi son dakikaya bırakıyor vakit geçti ayrıca.
Recap bugün gelsin emiBekle dedi reacpı yapacaktım izin vermediŞimdi de kesin çıkarım
tarkanı zaten hor görüyorlar - puanla elenir ayoll@Maskeli Fedai vallahi -10 basarım bekle diyen sensin
Şuan hatırlamıyorum şarkıyı ama all star burası▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Bu hafta size 80'ler Nostaljisi yaşatalım.🙄 Hepinizin çok beğeneceği bir şarkı. Özellikle @denizz19 ve @Bully çok beğenecek.Deniz ilk sezonda beğenmişti zaten.
Zaten İlk sezondan final puanı almıştım bu şarkı ile o yüzden şarkıma güveniyorum.
2008 yılında şarkı çıkmış o yılın en hit şarkılarından birisi olmuştur. Yani Katy Perry'nin o yıllarda tanınmasının sağladı.
Lütfen dinleyin gerçekten çok iyi.
Katy Perry - Hot N Cold
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Ben niye çok beğenecek mişim▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Bu hafta size 80'ler Nostaljisi yaşatalım.🙄 Hepinizin çok beğeneceği bir şarkı. Özellikle @denizz19 ve @Bully çok beğenecek.Deniz ilk sezonda beğenmişti zaten.
Zaten İlk sezondan final puanı almıştım bu şarkı ile o yüzden şarkıma güveniyorum.
2008 yılında şarkı çıkmış o yılın en hit şarkılarından birisi olmuştur. Yani Katy Perry'nin o yıllarda tanınmasının sağladı.
Lütfen dinleyin gerçekten çok iyi.
Katy Perry - Hot N Cold
@Felon @tolgab @xdragxx @Tolstoyevski @cookies @Almila @soo @Ahmad @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @mrt-06 @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?