Çok zalımsın.Artık düşük puan vereceklerimi daha çok düşünmem gerekiyor, tek o yönden üzüldüm.
Çok zalımsın.Artık düşük puan vereceklerimi daha çok düşünmem gerekiyor, tek o yönden üzüldüm.
haklısın kız sırf benle yarışıyor diye yıldıza her hafta 1-2 veren en az 6-7 kişi var
sen 2.sezon daha iyi gidiyordun yaaa her hafta sondan 2.olmuyordun en azından ortalarda veya üstlerde elenene kadar iyi gidiyordun diye hatırlıyorumhaklısın kız sırf benle yarışıyor diye yıldıza her hafta 1-2 veren en az 6-7 kişi var
kız safoz bu all star yani en iyilerrsen 2.sezon daha iyi gidiyordun yaaa her hafta sondan 2.olmuyordun en azından ortalarda veya üstlerde elenene kadar iyi gidiyordun diye hatırlıyorum
sende kendini öyle görr sen bastan kaybetmişsin bee eziğim ben diyorsunkız safoz bu all star yani en iyilerr
ayol bizim forumun yaş ortalaması 20 besende kendini öyle görr sen bastan kaybetmişsin bee eziğim ben diyorsun
Tipe bak Sıla'yı herkes dinliyorayol bizim forumun yaş ortalaması 20 beanca yalını sılayı bilirleryıldızıma yaşları yetmez yoksa yıldızım rahat son 5te olur her türlüzaten farkındaysan hyaş arttıkça yıldıza gelen puanlar da artıyor)
bence de pe yaptıkları yetti bu çirkinin en iyisi ortada kaldıralım@Çiğdem- pes sana. Eve geldim ben sen hala paylaşmamışsın. Neyse ben paylaşırım.
Bunun ipiyle kuyuya inilmemeli.bence de pe yaptıkları yetti bu çirkinin en iyisi ortada kaldıralım
Dur.cucuk daha karar vermedim.ssYa recap yapmak istemiyom
Dur.cucuk daha karar vermedim.ss
10 dk bekle heleSüre geçti yapmaya da başlıyorum çabuk ol
Keyfini mi bekleyecez niye son dakikaya bırakıyon10 dk bekle hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?