Hiç hatırlamadım▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur.Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
1:22'den itibaren dinle bi hatırlarsın 2011 yılında Türkiye'de bu şarkı çalmıştı baya.Hiç hatırlamadım
Bir de beni başa etiketlemİş
Ben yabancı şarkı zor beğenirim ve bana Slow şarkısı varsa bu kadının onlarla gel hareketli yabancılara ısınmam çok daha zor oluyor1:22'den itibaren dinle bi hatırlarsın 2011 yılında Türkiye'de bu şarkı çalmıştı baya.
Slow şarkısı yok pek.Ben yabancı şarkı zor beğenirim ve bana Slow şarkısı varsa bu kadının onlarla gel hareketli yabancılara ısınmam çok daha zor oluyor
Seksendört grubuna bayılıyorumSon Mektup şarkısını seven var mı aranızda.Bu hafta kullansam durumlar nasıl olur.@Bully @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @Ahmad @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @Harunnn60 ve diğerleri
Ben de buna 11 vermiştim bakSlow şarkısı yok pek.Bir tane Slow şarkısı vardı onlada 3.olmuştum yani forum seviyor Slowları.
Kal Ölene Kadar ile tam puan alırım senden dimi.Seksendört grubuna bayılıyorumama gelme bence
Ben de buna 11 vermiştim bak
Son Mektup şarkısını seven var mı aranızda.Bu hafta kullansam durumlar nasıl olur.@Bully @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @Ahmad @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @Harunnn60 ve diğerleri
ElbetteKal Ölene Kadar ile tam puan alırım senden dimi.
Videosunu koy bir dinleyelim.Son Mektup şarkısını seven var mı aranızda.Bu hafta kullansam durumlar nasıl olur.@Bully @denizz19 @xemrexxx @Yiğitt @Ahmad @sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @Harunnn60 ve diğerleri
Geçen sezon 13.olduğum şarkı bu sezon kökten giderim bence ne bu ısrar Son Mektup konusunda.Gel bence
Ama çok kararsızım ne kullansam bilmiyorum.Elbette
Ölürüm HasretinleGeçen sezon 13.olduğum şarkı bu sezon kökten giderim bence ne bu ısrar Son Mektup konusunda.
Ama çok kararsızım ne kullansam bilmiyorum.
Geçen sezon 13.olduğum şarkı bu sezon kökten giderim bence ne bu ısrar Son Mektup konusunda.
Ama çok kararsızım ne kullansam bilmiyorum.
11 verdiğini hiç hatırlamıyorum ama vermişsen sağol.Seksendört grubuna bayılıyorumama gelme bence
Ben de buna 11 vermiştim bak
Recap bugün gelmeyecek mi
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
° ¸. ¸ :. . • ○ ° . . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . …* :. ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . •
Katy Perry° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . • ○
° ° ¸. ● ¸ . ° :. . • ° . :. . ¸ . ● ¸ ° . ° :. . •E.T. ft. Kanye West.. ○ . ° . ● ¸ . ° . • ○ ° . ° :. . • ○ . ° ¸….
… ● ¸ ° ° . ¸. ° . . ¸ . ° ¸. ● ¸ . … Kalbinin Attığını Hisset!… ° ° . . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ° . ° . . ° :. . • ○ ° :. . • ○ ° :. . •
▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Umarım beğenirsiniz zaten bu şarkıyı Türkiye'de duymuşsunuzdur.Eğer ilk defa dinleyen varsa yuh derim artık.
@denizz19 @HarzeM @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Ahmad @Almila @OzaN @sokak sanati @Çiğdem- @Bully @vadikızı @ABAY_06 @destere @tolgab @potterhead- @GunesinOglu @ozgur2113 @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @apoyta @Billy Kane @S.G.A.T. @BesaleT @gözlemci @turkuazz @beyazsoy @adımutlulukk @batuhankaralar @cookies @eskici @cevaa @DarkLeqenD @Castei @sürgünüm @Amoureux @Reytinger @hayret bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?