- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Efsane ''Penceresiz Kaldım Anne'' şarkısı var daha.
@Yiğitt bu zaten Penceresiz Kaldım Anne değil mi
Efsane ''Penceresiz Kaldım Anne'' şarkısı var daha.
İnadına elenmeyecem.Elendikten sonra jüri olursun umarım.
İnadına elenmeyecem.Jüri olursam da sana 1 basacam.
Sus bir Çiğdem'i kekliyom.
Ay aklımda kalan tüm şarkılarımı bu hafta itibariyle kullandım.Şu şarkıyla veda et bizeAma bunla da elenmezsin ki
Yok hiç duymadım öyle bir şarkı.İnşallah elenmezsin.Bu arada İnadına Aşk dizisine bunlar şarkı yazdı mi.Orada güzel bir şarkı söylediler diye hatırlıyorum.
Sağol zarafet abidem@xemrexxx az asalet gör .s
bu şarkıdada pencereye benzer birşeysiz kaldım falan demiyormu ayol bende penceresiz kaldım annem şarkısı bu galiba sandımEfsane ''Penceresiz Kaldım Anne'' şarkısı var daha.
bu şarkı çıktığından beridir bizim ilçede olan bir demarda hep bu şarkı çalıyor hala 2-3 gün önce yine duydum başka şarkı yokmuş gibi şaka gibi hep bu şarkıyı çalıyorlar bazen alış veriş için başka eyre gidiyorum sinir oldum ayoll@Çiğdem- aynı olay bende de oldu Demet hep ilk beşimdeydi ilk defa son üçümdeydi
Ay Gidiyor'la zirve şansın da var unutmaAy aklımda kalan tüm şarkılarımı bu hafta itibariyle kullandım.
Bundan sonra elenene kadar elimdeki ortalama şarkıları kullanacağım.
Benimde çok sevdiğim bir şarkısıdır, düşünülebilir.Ay Gidiyor'la zirve şansın da var unutma
Barış Manço'yu nasıl buldun bu haftaBenimde çok sevdiğim bir şarkısıdır, düşünülebilir.
Dizide de hiç denk gelmedim.
şarkıyı bilmiyorum vlla ama şarkının ismi bana çok uygunBenimde çok sevdiğim bir şarkısıdır, düşünülebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?