MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

Sonunda.

bu hafta çok tuhaf bir oylama yaptım şuana kadar genelde benden yüksek alanlar aşşağıda düşük alanlarda yukarılarda kaldılar oyum puan durumunu baya karıştırmıştır

sezen- yukarıdakı yazıma örnek olabilirsin genelde hep zirvelik puanlar verdim ama malesef ilk defa beğenemedim çok durgun geldi bana şarkı
@mrt-06

sıla- 2 haftadan sonra tekrar beğendim diyebilirim nakaratı bu sefer vurgulu güçlü bir sesle okumuş tam ortalarda kaldı iyi bir puan aldı bence
@denizz19

yalın - 2.sezon tek kötü puan buna vermiştim hatta 1 puandı ama final puanı almıştı şarkı güzeldir ama zevkime uymuyor bu sezonda ilk kötü puan buna geldi ama 1 verip acımasız olmadım bu sefer
@Bully

manço - ayy işte bize böyle efsane şarkılarla gel hakkını verdim mançonun sonunda
@-potterhead-

ceceli- nakaratı zayıf malesef sende ilk defa geride kaldın ama iyi zamanda elinden çıkardın🙂 @EFE UYSAL

katy - yine harika bir şarkı bence kendi listemde yine final puanına oynadı
@Harunnn60

demet - son 2 haftadır çok kötü puan vermiyordum en azından ama bu hafta yine dibe gitti bim'lere sürekli çalıyor bu şarkı kaç yıldır bizim burda en sinir olduğum şarkısıdır
@tolgab

tarkan - öyle çok kötü almadı ama tarkanda ilk defa listemde geriye kalanlarda bu yeni şarkısını pek sevmiyorum bence sende iyi zamanda elinden çıkardın 🙂 @Maskeli Fedai

84 - 3.sezon elendiğin şarkı kırgın çiçekler izleyenler dışındakıler pek iyi puan vermemişti diziyi izleyen birisi olarak bu sefer bende iyi bir puan verdim ama bakalım diğerleri ne yapıcak bu sefer🙂 @ozgur2113

ahmet kaya - galiba elindeki son iyi şarkıydı bu hafta perdeyi kapatıyorsun sanırım bende ortalama üstü iyi bir puan verdim diye düşünüyorum başarılar 😉 @Yiğitt

rihanna - yine harika kısaca rihanna bu şöhreti hak ediyormuş bunu tekrar anladık
@sokak sanati

yıldız- elenmeyecem inat değilmi der gibi çok iyi gelmeye devam ediyor iyi verdim
@xemrexxx

Efsane ''Penceresiz Kaldım Anne'' şarkısı var daha.

Sağol zarafet abidem
@xemrexxx az asalet gör .s