MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

Oylarımı kullandım. Bu hafta ki listem çok sevdiğim, orta sevdiğim ve hiç sevmediğim diye kolayca sıralama yaptığım bir liste oldu.

Tarkan'ım.
Ama boş yere Megastar değil. Muhteşem söylemiş şarkıyı. Verdim iyi puanını.
@Maskeli Fedai

Yalın'ın nadir sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş bu hafta @Bully . İyu puan aldı benden. Fazlasını haketti.

Ahmet Kaya kaç haftadır olay şarkılar ile geliyor. Bu haftada çok iyi gelmiş ama recap biraz eksik olmuş 1-2 puan kırdım oradan @Yiğitt

Katy Perry yine şahane. En iyilerim arasında yer aldın @Harunnn60

Manço aylar yıllar sonra listemde yukarı çıktı @-potterhead-

Sezen Aksu yine ortalamanın üstünde aldı benden ama hiç bilmediğim bir şarkıydı o sebeple yine de düzgün okumuş.

Ceceli'nin şarkıyı baya sevdim ama çok az geride kaldı @EFE UYSAL ama şarkın iyi haftayı rahat geçirirsin.

84 kötü Sıla çok kötü gelmiş bu hafta. Elenme adayım bu ikili.
Aslında 84 KÇ şarkısı ile iyi almıştı yine aynı şey olabilir @ozgur2113

Demet hanim iyi şarkı ile geldi ama biraz düşük aldı. Yukarlara çıkartmak istesemde olmadı bu hafta @tolgab

Yıldız iyi şarkıyı kötü okumuş yine ama şarkı iyi. Normal bir puan aldın @xemrexxx

Var mısın bahsine

Yokum.

Ahmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.

Ben ben.

Bu şarkı bir şiirden alındığı için kıta kıta söylenmiş, eksiklik yok aslında.

Teşekkürler yine de 1 puan 1 puandır

5 ve üstüyse iyidir.

Zevksiz olduğunu daha önce söylemiş miydim

Kime göre neye göre.

O şarkı ne öyle yaa. Benim şarkıyı 1 kez dinle direk mirildanirsin ama o şarkıyı ben normalde dinledim recabida dinledim hala.ne.söylüyor anlamadım.
Hayır kötü bile değil.