-potterhead-
Favori Üye
Var mısın bahsine
Ahmet Kaya, Demet Akalın(evet ben de şaşkınım), Katy Perry bu haftaki favorilerim oldular. Herkese başarılar dilerim.
Bu şarkı bir şiirden alındığı için kıta kıta söylenmiş, eksiklik yok aslında.Oylarımı kullandım. Bu hafta ki listem çok sevdiğim, orta sevdiğim ve hiç sevmediğim diye kolayca sıralama yaptığım bir liste oldu.
Tarkan'ım.Ama boş yere Megastar değil. Muhteşem söylemiş şarkıyı. Verdim iyi puanını.@Maskeli Fedai
Yalın'ın nadir sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş bu hafta @Bully . İyu puan aldı benden. Fazlasını haketti.
Ahmet Kaya kaç haftadır olay şarkılar ile geliyor. Bu haftada çok iyi gelmiş ama recap biraz eksik olmuş 1-2 puan kırdım oradan @Yiğitt
Katy Perry yine şahane. En iyilerim arasında yer aldın @Harunnn60
Manço aylar yıllar sonra listemde yukarı çıktı @-potterhead-
Sezen Aksu yine ortalamanın üstünde aldı benden ama hiç bilmediğim bir şarkıydı o sebeple yine de düzgün okumuş.
Ceceli'nin şarkıyı baya sevdim ama çok az geride kaldı @EFE UYSAL ama şarkın iyi haftayı rahat geçirirsin.
84 kötü Sıla çok kötü gelmiş bu hafta. Elenme adayım bu ikili.Aslında 84 KÇ şarkısı ile iyi almıştı yine aynı şey olabilir @ozgur2113
Demet hanim iyi şarkı ile geldi ama biraz düşük aldı. Yukarlara çıkartmak istesemde olmadı bu hafta @tolgab
Yıldız iyi şarkıyı kötü okumuş yine ama şarkı iyi. Normal bir puan aldın @xemrexxx
Yokum.
Bu şarkı bir şiirden alındığı için kıta kıta söylenmiş, eksiklik yok aslında.
Güzeldi şarkın .s
Sorun yok, başka sefere.O şarkısını pek sevmiyorum
Teşekkürler yine de 1 puan 1 puandırOylarımı kullandım. Bu hafta ki listem çok sevdiğim, orta sevdiğim ve hiç sevmediğim diye kolayca sıralama yaptığım bir liste oldu.
Tarkan'ım.Ama boş yere Megastar değil. Muhteşem söylemiş şarkıyı. Verdim iyi puanını.@Maskeli Fedai
Yalın'ın nadir sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş bu hafta @Bully . İyu puan aldı benden. Fazlasını haketti.
Ahmet Kaya kaç haftadır olay şarkılar ile geliyor. Bu haftada çok iyi gelmiş ama recap biraz eksik olmuş 1-2 puan kırdım oradan @Yiğitt
Sezen Aksu yine ortalamanın üstünde aldı benden ama hiç bilmediğim bir şarkıydı o sebeple yine de düzgün okumuş.
Ceceli'nin şarkıyı baya sevdim ama çok az geride kaldı @EFE UYSAL ama şarkın iyi haftayı rahat geçirirsin.
84 kötü Sıla çok kötü gelmiş bu hafta. Elenme adayım bu ikili.Aslında 84 KÇ şarkısı ile iyi almıştı yine aynı şey olabilir @ozgur2113
Demet hanim iyi şarkı ile geldi ama biraz düşük aldı. Yukarlara çıkartmak istesemde olmadı bu hafta @tolgab
Yıldız iyi şarkıyı kötü okumuş yine ama şarkı iyi. Normal bir puan aldın @xemrexxx
Yokum.
Ben ben.
5 ve üstüyse iyidir.Oylarımı kullandım. Bu hafta ki listem çok sevdiğim, orta sevdiğim ve hiç sevmediğim diye kolayca sıralama yaptığım bir liste oldu.
Yokum.
Ben ben.
5 ve üstüyse iyidir.
Rihanna'ya 1 vereyim o zaman.Oha 5 elmas puan sayılır.
Teşekkürler yine de 1 puan 1 puandır
Rihanna'ya 1 vereyim o zaman.
Tam da recapı dinlerken söylemen güzel oldu.
Canım canımSorun yok, başka sefere.
Benim puanımı görünce kötü verdiğin için üzüleceksin.
Oha 5 elmas puan sayılır.
Recap çok kötüydü şarkı iyiydi
Zevksiz olduğunu daha önce söylemiş miydimHelal olsun o puanım sana.
Ayy saçmalama duzeltebilirim her şeyi.
Bugün bana hep laf sokuyon .s .s
Gördün mü @sokak sanati müzikten anlayanlar direk Sıla'ya iyi puanları yapıştırıyorlarOylarımı kullandım en beğendiklerim Sıla, Seksendört ve Ceceli oldu. Herkese başarılar
@denizz19 @ozgur2113 @EFE UYSAL
Zevksiz olduğunu daha önce söylemiş miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?