MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

AHMET KAYA'DAN ''HANİ BENİM GENÇLİĞİM'' NEREDE ŞARKISI GELİYOR...

Mutlaka Okuyun;
Ahmet KAYA' nın Yusuf HAYALOĞLU' nun günlüğünü karıştırıp bulduğu ilk şiirdir. Bunu besteleyip kaseti çıktığında Yusuf ilk kez takside dinliyor. Taksici tekrar tekrar açıyor bu şarkıyı. Yusuf heyecanlı "çok güzel olmuş be, nakarat, nameler, aranjör süper" Taksici bilmiyor tabi kim yazmış kim söylüyor. Yusuf HAYALOĞLU sadece dinliyor. Taksici bir ara "abi kusura bakma tekrar tekrar açıyorum başını ağrıtıyorum ama ne yazmış be şerefsiz" diyor. Yusuf HAYALOĞLU sadece gülüyor.

@GunesinOglu @Almila @EFE UYSAL @Tolstoyevski @mrt-06 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @denizz19 @Castei @Reytinger @-potterhead- @beyazsoy @Harunnn60 @cookies @ABAY_06 @tolgab @sokak sanati @Tzira @Amoureux @Ahmad @turkuazz @xemrexxx @S.G.A.T. @Çiğdem- @DarkLeqenD @destere @Billy Kane @vadikızı @adımutlulukk @Bully @BesaleT @OzaN @*YıldırıM* @ozgur2113 @eskici @yigit_00 ve unuttuğum herkes...

Recapı yapmaya başlıyorum 1 küsürlü saate gelir

Son yıllarda en çok duyduğum melodilerden. Hoş bir şarkı. Sözleri de Pop ortalamasına göre epey iyi. Sadece müziği biraz rahatsız etti, o da ben kulaklığın bassını biraz fazla arttırdığım içindir diye düşünüyorum, ama pek hoş değil yine de müzik.

Hiç hoş değil

Şakayı bir yanda bırakırsak, müzik ve enstrüman seçimi güzel.. Sözleri güzel, ama etkileyici değil. Anlamlı, ama içi boşmuş gibi bir şarkı. O da melodi yüzünden. Melodi güzel değil.

Son düzenleme:
Verse Eminem'in yanında cidden kötü, neyseki pek sürmüyor. Pek olumsuz değil.

İyi güzel hoş da benim konuyu nereye getireceğimi ve ne diyeceğimi az çok tahmin ettiğini düşünerek, sözlerin ve melodinin pek uyumlu olmamasını da hesaba katarak, ama genel olarak hoş olmasını da es geçmeyerek puan vereceğimi bildiriyor ve ne uzun cümle kurdum diyerek bitiriyorum.
😳

Verse Eminem ?