bakalım artıkşarkıların tamamı iyiydi o yüzden oylamaya bakacağız :
Sen bırak o şoparı Mehmedim Stay nasıldı.
bakalım artıkşarkıların tamamı iyiydi o yüzden oylamaya bakacağız :
öylemi dersinTotal heyecanı yaratıyorsun sen de haklısın devir total devri
umutum stayı az önce dahi dinledim..Sen bırak o şoparı Mehmedim Stay nasıldı.
Öyle öyle neyse yarın görürüz artık ben ders çalışıyorum görüşürüz yineöylemi dersinya oylama bu hiç belli olmuyor
tamam görüşürüz..zaten bu kpss bize bela yaÖyle öyle neyse yarın görürüz artık ben ders çalışıyorum görüşürüz yine
öylemi dersinya oylama bu hiç belli olmuyor
umutum stayı az önce dahi dinledim..çok beğendim.ama denizede dediğim gibi şarkılar çok iyiydi..oylamada bakalım artıkama şarkını beğendim:
katılıyorum oldukça iddalı bir şarkıydıBeğenilmez mi Stay.Tek @DarkLeqenD gibi avam tabaka sevmez şarkıyı.
Bu hafta çok iddialı cidden. Kaybolmam umarım tabloda.
katılıyorum oldukça iddalı bir şarkıydı..bazı şarkılar oylamada en üst sırayı hak ediyor aslında ama şarkı sıralamasında işler değişebiliyor..oylamada bakalım9. haftadaki gibi 10. haftayı da süpriz olsun diye ilk 5 i belirtmiyorum..
doğru önceki hafta iyi çıkış yakalamıştın oylamamdaGeçen hafta iyi bir sürpriz olduBen böyle sürpriz olursa karşı gelmem
doğru önceki hafta iyi çıkış yakalamıştın oylamamda
çok saol teşekkür ederim2 hafta tökezledik ama geçen hafta iyi yırttım.Neyse dersin varmış senin. Tutmayayım.Allah zihin açıklığı versin.
çok saol teşekkür ederimo zaman görüşürüz daha sonra...oylama başarılar
ben zevkime güveniyorumBeğenilmez mi Stay.Tek @DarkLeqenD gibi avam tabaka sevmez şarkıyı.
Bu hafta çok iddialı cidden. Kaybolmam umarım tabloda.
bu haftaki şarkılar içinde en kötü şarkı sen deYani eleneceksin diyorsun
bu haftaki şarkılar içinde en kötü şarkı sen de
Oylarımı kullandım gerçekten çok zor haftaydı çok zor oy kullandım.Favorilerim Yalın, Sıla, Ahmet Kaya ve Tarkan.@Bully @denizz19 @Yiğitt @Maskeli Fedai
İyi aldın Dirilişi izlersen daha da artabilirGünah lan deme öyle.ss
Zevkime uymayan de bari.
99'lu beni naptın.ss
İyi aldın Dirilişi izlersen daha da artabilir
3 verdin yani pis.sssssDün gece çok yorgun hissettim izleyemedim bu gece inş.Ayrıca ben sana 3+ anca verebildim.
3 verdin yani pis.sssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?